Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: `Haru.g0d

SteamID: STEAM_0:0:100246280

Opis sytuacji/problemu:  No,więc w sumie nie wiedziałem do jakiego działu to wrzucić,ale to raczej tutaj powinno się znajdować jako uwaga. Tak,więc problem polega na tym,że AFK-Manager nie działa tak jak powinien a raczej jest wręcz przesadzony. Chodzi mianowicie o to,że runda się zacznie no i załóżmy,że gracz [A] zabił gracza [Z] i zamiast chodzić po mapie co jest bezcelowe przegląda sobie w tym czasie np. Forum zanim zacznie się kolejna rudna AFK-manadżer z automatu wywala przed skończeniem się rundy. Co jest wręcz przesadzone czas powinien być zwiększony do stania w afku co najmniej o jedną rudne bo to,że się  nie ruszam kiedy coś robię np. odpisuje na msg po zabiciu gracza afk z automatu mnie wywala bo uważa,że jestem afk bo nie mam zamiaru bez celu chodzić po mapie kiedy zabiłem przeciwnika. 

Data/godzina: Nie wiem czy tutaj opłaca się jakąkolwiek godzinę wpisać skoro ten problem jest wręcz od dawna,ale nikt jak widać nie napisał o tym,więc zjawiam się ja i próbuje wspomóc przyjemność gry mnie i innym graczom stąd właśnie ten post.

Screeny (ewentualnie):  - 

Pozdrawiam cieplutko i liczę na pozytywną odpowiedź. 

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.