Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , zwracam się do Was z prośbą o jakiekolwiek zaangażowanie w sprawy serwera BF2.

Jak zauważyliście , graczy jest coraz mniej co pewnie nie tylko mnie rozczarowywuje ...
Moglibyśmy wprowadzić reklamowanie przez graczy na innych forach , lecz moim zdaniem nie ma jakoś za bardzo sensu , owszem kilku graczy się znajdzie ale niewielu . Któryś z adminów mógłby się podjąć nakręcenia fragmoves na youtube z tego oto serwera , myślę że to by pomogło w jakimś stopniu . Co myślicie o skinach ? Jeśli jest taka opcja , to po wbiciu róznych rang udostępnia się skin z którego możemy korzystać na serwerze. Dało by nam to więcej motywacji do wbijania rang , oczywiście nie mam na myśli skinu na każdą rangę , tylko np. co 5 rang , lub po prostu wprowadzić skiny na poszczególne rangi .

Następna sprawa , wg. mnie konieczne jest usunięcie nie grywalnych map i dodanie map nie "standardowych" typu fy_snow .
Strasznie zniechęcające dla nowych graczy są niewidki , zwłaszcza że u Nas na serwerze jest to "agent 007" , dlatego starzy gracze przesadzają z niewidką i biją nowych graczy do zera ...

NIe będę wymieniać , nie mam zamiaru pisać nikami o kogo mi chodzi , te osoby samę się domyslą czytając ten post .

Kolejna rzecz jaką bym zmienił jest to roundsound , moglibyśmy otworzyć temat z propozycjami , nie zaszkodzi a jedynie zaowocuje i przyciągnie więcej graczy na serwer .

Następnie , nie rozumiem jednego , dlaczego nikt nie poruszył tematu składek ? Bo wątpię żeby ludzie płacili , Ci którzy wbijają na serwer raz na miesiąc.

Chcemy poprawić jakość serwera ? Poprawmy adminów !
Na co nam tyle adminów , którzy są kompletnie nieodpowidzialni za zwoje zadania ...
Admin wchodzi na serwer , zmiana mapy na tą która mu się podoba , najczęsciej bez vote , co z pewnością denerwuje graczy . Gracze się kłócą , wyzywają admin nic , zero reakcji ,Po co ktoś ma rangę jak nie gra ? Po co ktoś ma admina jak nie gra ?
Mógłbym tak pisać i pisać , ale są jeszcze inne sprawy które chciałbym poruszyć .

Hmm. można by było wprowadzić np. kolorowe granaty  http://amxx.pl/topic/11477-colored-smokenades/, vip , niech się odróznia od innych graczy , dlaczego na serwerze nie ma rozgrzewki ? Kompletnie nie rozumiem .

Last man best - obstawianie na to , który gracz wygra , za trafne obstawienie siano , dużo graczy lubi takie coś .

Automatic knife duel - gdy jest 1vs1 wyzywają się na pojedynek knife .

Musimy jakoś zachęcić nowych graczy , że jesteśmy najlepszym BF2 / żeby wybrał nasz BF2 od innego rozumiecie chyba co mam na myśli , im bardziej wypasiony BF2 , tym więcej kotów chętnych do gry .

Trzeba wywalić czas blokujący pisanie rtv, tak żeby można było pisać rtv od 0.00001 sekundy nowej mapy .

Skrócić czas mapy 10-15 min. by była gra dynamiczna .

Można by było pozmieniać wymagania niektórych odznak, tak by stworzyć 2 możliwości np: 200 zabić i zabicie 3 w rundzie lub 300 zabić , koty nie będą się zniechęcać wbijaniem odznak .

Moglibyśmy wprowadzić w vote opcje do głosowania 'przedłuż obecną mape'

Dodałbym także odznaki niezwiązane bezpośrednio z grą, np:
-Odznaka za poznanie na naszej sieci(gracz wchodzi na serw-dostaje odznakę, trzeba podejść psychologicznie) np +2 hp
-Odznaka za odwiedzenie forum (wpis w odpowiednim temacie?)
-Odznaka za przegranie 50h/100/200/miliona godzin na naszej sieci
ETC ETC ETC .
Także wrzuciłbym mapy w których gracze mają szanse nabić pożadane odznaki tj:
-mapy HE
-mapy na kosy
-mapy na shotguny

Za moich czasów jak grałem na sererach BF2 , to człowiek się cieszył jak było miejsce na servie ,a teraz u nas jest  po 4-6 osób .

Dodatkowo chciałbym serdecznie podziękować pewnej osobie , którym jest gracz o nicku Klaudia , dziękuję Ci za to że pomogłaś mi w napisaniu tego posta , bez Ciebie nie poradziłbym sobie z tym wszystkim , zarazm Ciesze się że nie jestem sam , i razem z Klaudią przejmujemy się sprawami tego serwera .

Czekam na wasze wypowiedzi , zróbmy wszystko żeby ten serwer znowu wrócił do normy .

Opublikowano

Serwery BF2 nie są tak atrakcyjne jak COD'y, w dodatku reklama na ten serwer zostanie wykupiona dopiero w poniedziałek, więc powinien się zapełnić. 

-Odznaka za poznanie na naszej sieci(gracz wchodzi na serw-dostaje odznakę, trzeba podejść psychologicznie) np +2 hp
-Odznaka za odwiedzenie forum (wpis w odpowiednim temacie?)

Według mnie odpada.

Zapraszam do złożenia podania o administratora. 

Opublikowano

Teraz inne serwery ładnie się kręcą oprócz BF2 więc to nim zajmę się teraz reklamując go na cssetti.pl 

• Właściciel
Opublikowano

Reklamę wykupie w poniedziałek, więc graczy przybędzie. Składek nie wymaga od Adminów, jeżeli ktoś jest chętny może nas wesprzeć w każdej chwili. Jeżeli chodzi o mapy, też myślę że połowę można spokojnie usunąć jest ich po prostu za dużo. Kolorowe granaty? myślę, że to bardziej na 4fun. Rozgrzewkę w sumie można byłoby wprowadzić tak samo jak 1 vs 1 na kosy. 

Opublikowano

A wiec wypowiem sie co do tego tematu:

Któryś z adminów mógłby się podjąć nakręcenia fragmoves na youtube z tego oto serwera  ( ciekawa propozycja ale czy jest jakis admin ktory by potrafil takie fragmovie zrobic chodzi mi aby mialo to rece i nogi, dodatkowo mozna by wstawic reklame na bf mod ze kazdy gracz moze przeslac swoje demko z bfmoda na forum i z tych demek mozna bylo by wybrac kilka spoko akcji przy okazji dla osob ktore w ta akcje najbardziej sie zaangazuja sprawic jakas mala niespodzianke jaka to by byla to juz kwestia ustalenia przez opiekuna ja tez moge cos od siebie zaproponowac )

wg. mnie konieczne jest usunięcie nie grywalnych map i dodanie map nie "standardowych" typu fy_snow  ( dobry pomysl by sie tez przydaly jakies mapy typu aim np. aim_headshot )

Strasznie zniechęcające dla nowych graczy są niewidki , zwłaszcza że u Nas na serwerze jest to "agent 007" , dlatego starzy gracze przesadzają z niewidką i biją nowych graczy do zera ...

NIe będę wymieniać , nie mam zamiaru pisać nikami o kogo mi chodzi , te osoby samę się domyslą czytając ten post .  ( jest to bf mod wkoncu jest ta niewida i wszyscy co maja ja wykupiona albo wbita z niej korzystaja nic dziwnego w tym nie jest dodatkowa propozycja z mojej strony jest dodanie np. 1 darmowej odznaki a wielu innych serverach z tym sie spotkalem wiec dlaczego tu tego mialo by nie byc )

Następnie , nie rozumiem jednego , dlaczego nikt nie poruszył tematu składek ? Bo wątpię żeby ludzie płacili , Ci którzy wbijają na serwer raz na miesiąc.

Chcemy poprawić jakość serwera ?  ( temat byl poruszany w odpowiednim dziale )

Poprawmy adminów !
Na co nam tyle adminów , którzy są kompletnie nieodpowidzialni za zwoje zadania ...
Admin wchodzi na serwer , zmiana mapy na tą która mu się podoba , najczęsciej bez vote , co z pewnością denerwuje graczy . Gracze się kłócą , wyzywają admin nic , zero reakcji ,Po co ktoś ma rangę jak nie gra ? Po co ktoś ma admina jak nie gra ?  
( co do tego wycinku zastanow sie co piszesz bo mogl bym ta wypowiedz rozwinac ale chyba nie jest to odpowiednie miejsce jak chcesz osobisty komentarz moge do tego dac Ci na pw )

Hmm. można by było wprowadzić np. kolorowe granaty  http://amxx.pl/topic...red-smokenades/, vip , niech się odróznia od innych graczy , dlaczego na serwerze nie ma rozgrzewki ? ( nie robmy z tego servera 4fun/bf ale do opcji dla vipa jestem za i rozgrzewka tez )

Last man best - obstawianie na to , który gracz wygra , za trafne obstawienie siano , dużo graczy lubi takie coś  ( jest to fajna opcja ale bardziej na server 4fun )

Musimy jakoś zachęcić nowych graczy , że jesteśmy najlepszym BF2 / żeby wybrał nasz BF2 od innego rozumiecie chyba co mam na myśli , im bardziej wypasiony BF2 , tym więcej kotów chętnych do gry .  ( masz racje z tym aby zachecac nowych graczy ale nie przesadzajmy z dodawaniem dodatkow bo wkoncu po wprowadzeniu xxx dodatkow nie bedzie juz to server bf )

Skrócić czas mapy 10-15 min. by była gra dynamiczna .  ( sadze ze mapa powinna trwac max 20 min )

Można by było pozmieniać wymagania niektórych odznak, tak by stworzyć 2 możliwości np: 200 zabić i zabicie 3 w rundzie lub 300 zabić , koty nie będą się zniechęcać wbijaniem odznak 

( z tym Cie popre wielu nowych zniecheca sie jak widzi co czeka ich aby wbic dane odznaki )

-Odznaka za odwiedzenie forum (wpis w odpowiednim temacie?)
-Odznaka za przegranie 50h/100/200/miliona godzin na naszej sieci

( i po miesiacu bedzie 100000 odznak to juz troche za duzo moim zdaniem, wczesniej wspominales o skinach za wbijanie rang ja bylbym za skinami ale za spedzone h na servie )

Także wrzuciłbym mapy w których gracze mają szanse nabić pożadane odznaki tj:
-mapy HE
-mapy na kosy
-mapy na shotguny

( z tym to jest idealny pomysl wielu graczy by to zachecilo bo ulatwilo by wbijanie poszczegolnych odznak )

ps. za wszelkie bledy sorki pisalem na szybko :)

Opublikowano

Można wgrać mapy i skiny choćby tylko dla vipa jak był kiedyś o tym już temat :>

• Właściciel
Opublikowano

Jakieś jeszcze propozycje? w przyszłym tygodniu zajmę się konserwacją BF2. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.