Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: `Haru.g0d
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Rudzix ♛
Opis sytuacji: No,więc sytuacja się ma tak wbija sobie nie jaki "Nuq" i zaczyna sobie wyzywać. Rudzix jest przy tym wszystkim i nie reaguje odpowiednio na takie zachowanie graczy bo nie tylko on tam wyzywał.
Kiedy powiedziałem,że za to powinna teraz zbanować gości nic nawet słowa nie powiedziała.Nawet nie zmutowała tych ludzi,więc nie spełnia obowiązków jako admin co powinna robić kiedy jest aktywna na serwerze.
Ja jakiś tydzień temu za to,że napisałem "dzban" dostałem od niej bana na tydzień. Pisałem w tej sprawie do Erwina i Nequ,ale nie chciało mi się wtedy na nią pisać skargi po stwierdziłem,że jakoś ją wyprostujecie i
się ogarnie dziewczynka. A jak typ sobie leci sobie "łaciną" i inni też to wszystko jest okej. Ewidentnie ma do mnie problem i to już nie pierwszy
raz w którym mam z nią spięcie. Pamiętam jak wcześniej "adminowała na wcześniejszej domenie areny kiedy została zdegradowana to leciała równo po zarządzie jak i administracji.Więc teraz tutaj 
o odpowiednie reagowanie na takie sytuacje jak i ogarnięcie dziewczyny bo zwykle robi to co jej się podoba. Myśli,że może wszystko bo ma range admina. A co do mojego bana z zeszłego tygodnia 
to z tego co pamietam banuje sie na 30 min >60 min i tak dalej a nie od razu na tydzień. Tutaj składam na nią skargę za nie spełnianie obowiązków i nie pilnowania serwra. Dziękuje za uwage miłego dnia. 
SteamID oskarżonego: STEAM_1:0:115370055
Data i czas zdarzenia: 23:02 2020-07-23
Dowód (ss/demko): http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200722-225406-183554555-am_himalaya_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1_________128TR_Katujemy.eu_1shot1kill.pl.dem.zip OD jakos 7 minuty do 9 
  • Zasłużony
Opublikowano

Co do tej sprawy, to nuq dostał ostrzeżenie tak jak wszyscy, na samym początku plus nie tylko ja byłam wtedy na serwerze z administracji.  A co do "łaciny", nie oszukujmy się, jakbym miała mutować wszystkich za 1-2 słowa nieodpowiednie to nikt by na serwerze nie mógł się odzywać. Przytoczę Ci nawet podpunkt z regulaminu, który informuje, że zabronione jest nadmierne używanie a nie pojedynczych wyrazów.

§3.6 | Nadmierne wykorzystywanie wulgaryzmów (na czacie głosowym/tekstowym jak i w nametagu broni) jest zabronione.

A co do twojej osoby to tak dostałeś bana ale nie z powodu powiedzenia słowa dzban. Za każdym razem jak wchodzę na serwer to komentujesz, że mamy słabą administrację skoro kobieta ma admina, ciągle się do mnie czepiasz, co chwila mnie prowokujesz a co nie powiem to zaczynasz komentować, sam wiele razy byłeś upominamy o to żebyś naprawił swoje zachowanie jednak to olałeś. Jak zaczęłam ignorować Twoje zaczepki w moją stronę to napisałeś skargę bo nie zwróciłam na Ciebie uwagi. 

Co do komentarza niżej to moje zachowanie że tak nazwałeś z kijem wynika tylko i wyłącznie dlatego, że ludzie traktują mnie strasznie schematycznie, bo nie raz słyszę komentarz ś stylu: "jest ruda, to pewnie jest wredna " jak i inne komentarze dotyczące mojej płci a, że nie jestem typowa osoba, która dla wszystkich się przymila to tak to jest odbierane. 

A co do wczorajszej sytuacji to mogłam też nie usłyszeć wszystko bo często na serwerze robi się takie zamieszanie, ze czasem ciężko wyłapać kto co powiedział, bo jak tylko ktoś komus pociśnie to od razu odzywa się 10 osob, które domagają się muta dla konkretnej osoby. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zwróciłaś uwagę tak,więc ostrzeżenie 1 było,ale jak już po starym tam ktoś sobie leciał to już raczej powinna być odpowiednia reakcja ze strony administracji i takowy mute/gag ew. ban za obrazę. Sam fakt,ze byłaś i to słyszałaś a jedynie to zapytałaś czemu wyzywa zamiast odpowiednie zareagować jest na minus. Bo ja do Ciebie nie mam problemu tylko ty masz problem wiecznie do każdego i to nie tylko ja Ci z graczy powiem,że masz taką renomę,że tak powiem "z kijem w *****" jesteś i jak coś Ci się nie przypodoba to w większości nawet nie ostrzegasz tylko od razu banujesz. A osoby które lubisz po prostu sobie przepuszczasz. Co jest faworyzacją i miejsca nie powinno mieć jako administrator bo każdy gracz jest równy czy to nowy czy też jakiś weteran który często wbija na serwer. Bana mi na tydzień dałaś za słowo "dzban" Pamiętam jeszcze mnie w tym samym dniu pytałaś czy nie chce znowu bana na tydzień. No proszę Cie masz trochę władzy na serwerze to jej używaj kiedy jest potrzebna a nie zastraszaniem mnie. Bo ja sobie cierpliwe poczekałem tydzień dla mnie to nie był problem. Przymknąłem na to oko i chciałem zobaczyć jak zareagujesz jak inni się będą wyzywać a jedynie co zobaczyłem  to tylko powiedziałaś jak chłop sobie wyzywał,żeby sie uspokoił i mimo tego dalej to robił. Tutaj nie mam tylko do Ciebie problemu bo z tego co pamiętam również Mateo daje mute dla typa za napisanie słowa "essa" pod pretekstem prowokacji. Lecz to słowo nie ma nawet znaczenia prowokującego jedynie oznacza zadowolenia i pamiętam jak o to też sobie przeszedłem rozmowę,żeby odmutować gracza bo większość graczy wstawiło się w tamtym momencie za mną po czym owy Admin odmutował go ze względu na niekompetencje i brak wiedzy co dane słowo oznacza. I tutaj mógłbym sobie szukać demek i sytuacji w których ty rudzix nie jesteś zbyt pozytywnie odbierana i to już nie tylko przeze mnie bo po prostu wyryłaś już sobie taki obraz u graczy jak Cie widzą,że masz wieczny okres i robisz to co Ci sie podoba nie tylko ja z graczy mogę Ci to powiedzieć. Więc sugeruje Ci zmianę bo to,że jesteś dziewczyną to nie ma nic do tego. Dziękuje za uwagę i zobaczymy co z tej skargi wyniknie dalej ^^.

Edit: Tutaj kolejna sytuacja gdzie rudzix nie reaguje. Regulamin mówi,że mikrofon po mutacji gracz owy jej nie posiadał i używał mikrofonu lecz kiedy inne małolaty sie odzywają to z automatu mute leci.  Oraz prowakacja graczy w strone mnie kiedy zapytałem czy  coś z tym zrobi powiedziała,żebym pisał skargę na nią,więc dalej i ona próbuje mścić się za to,że napisałem skarge tak,więc oto edytuje post i demko z sytuacji : Jakoś 10 min przed końcem mapy : http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200724-171303-712515323-am_1tap_must2_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1_________128TR_Katujemy.eu_1shot1kill.pl.dem.zip

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.