Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
noiz

Zarabia miliony, nie pokazuje twarzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne wielu z was słyszało hity piosenkarki Sia, a dokładnie Sia Kate Isobelle Furler

140618171044-sia-beverly-hills-2014-stor

Pomimo, że ma dopiero 40 lat (ur. 18 grudnia 1975) wygląda bardzo staro. Podczas koncertów oraz przeróżnych występów bardzo często jest odwrócona do publiczności plecami. Nie występuje w swoich teledyskach, za to 'zastępuje' ją 11-sto letnia tancerka z bardzo podobną fryzurą do Sii.

maddie%201%20life4style.jpg

W wielu wywiadach mówiła, że:

"Zapragnęłam wykreować równo przycięte blond włosy jako swoją markę. Nie chciałam, by moja twarz służyła do sprzedawania czegokolwiek. Nie zamierzam być sławna"

Dzięki takim hitom jak: "Chandelier(KLIK) , "You're Never Fully Dressed Without a Smile" (KLIK) zdobyła w ostatnich miesiącach naprawdę niesamowitą sławę. Z życia prywatnego artystki wiemy tyle, że po nagraniu teledysku do jednego z jej utworów w 2004 przeżyła załamanie i trafiła do szpitala psychiatrycznego. W 2008 roku w czasopiśmie "Scotland on Sunday" ogłosiła, że jest orientacji biseksualnej.

Na koniec zapraszam do obejrzenia teledysku jak i przesłuchania naprawdę miłego dla ucha utworu tejże artystki.

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.