Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Best

Imię: Rafał

Steam ID: STEAM_1:1:544690609

Czas spędzony na Serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/βεѕт❤/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO : Nie byłem nigdy adminem w cs go ,lecz w cs 1.6 .Przed zbanowaniem danego gracza będę uważnie go obserwował i podejmę słuszną decyzje ,umiem rozpisać demko :D

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5 ( na pewno nauczę się więcej )

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem z wielu względów np: Pomagać nowym graczom na serwerze, łapać "cziterów" , pilnować czy ludzie dobrze się zachowują ( nie przeklinają ,nie nadużywają mikrofonu , nie obrażają się ) Cały dzień jestem do dyspozycji  jak nie będzie mnie na serwerze to na pewno jakiś gracz do mnie napisze 

Nazywam się Rafał ,Mam 16 lat interesuje się samochodami . grami komputerowymi , piłką nożną .Chodzę do szkoły branżowej jako Mechanik pojazdów osobowych .Na co dzień chodzę na orlik grać w piłkę ,spędzam czas ze znajomymi . Jestem dosyć nerwowy ,ale już to poprawiłem ,raczej ludzie z serwera zauważyli tą zmianę , staram się nie przeklinać :D 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie 4/7 godz chyba ,że będą prywatne sprawy ): 

Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK

Akceptacja regulaminu admina/serwera: AKCEPTUJĘ
Linki do poprzednich podań:

Kontakt: Steam   FB TS3  Forum 

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem Na Tak
+Jesteś Miły,nie przeklinasz (nigdy nie widziałem w twoim słowniku) (pewnie dlatego że jestem nowy :) )  (też byłem nerwowy 1 - 4 klasa więc siedzimy w tym razem)
+Aktywność
+Wiek
+Konto Prime 
 Minutes Played: 16572  = Czas przegrany ++
+/- Doświaczenie (Nauczysz sie być adminem) 
+Dlaczego ty
+Mikrofon + Mutacja
Przyda się nowy admin,niestety rzadko widuje Adminów a jestem (prawie) codziennie
Pozdrawiam BluuMe
Powodzenia 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Aktywność git 

kultura obecnie git 

wiek git 

sm da się pomoc tej sytuacji 

wiec jestem na tak misiu 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.