Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeść ^_^

Chciałabym zapytać się was , jaki hosting jest tani i dobry , ponieważ chcę założyć swój serwer (prywatny) do mixów z kolegami.

Jeżeli byście mogli piszczie tutaj swoje propozycje !

Opublikowano

Kiedyś też grałem mixy i miałem serwer na 1shoot1kill. Naprawdę polecam ten hosting ;)

Ew. jeszcze pukawka jest w miarę dobra.

Opublikowano

Pukawka:

Jeśli kupisz serwer w pakiecie ECO/STARTER/EU to nie pograsz mixów bo są momentami lagi jak jap****

Pakiet Lite wystarczyłby na serwer do mixów tylko teraz cena za slota się liczy :)

Serwer do mixów czyli sloty prywatne się bierze jakby co :D

Lite za slot prywatny bierze 1,35 zł

1shot1kill:

Tam serwery są wszystkie +900 FPS, i mają anty DDoS... Oznacza to, że nie zawitają u Ciebie na serwerze lagi.

Cena slota prywatnego 1,50 zł

Czyli na Pukawce za serwer (11 slotów na mixy Ci wystarczy 5 vs 5 + HLTV) zapłacisz 14.85 zł a na 1shot1kill 16,50 zł

Pomyśl dobrze czy chcesz serwer za 1,35 zł czy dopłacić 1,50 zł i mieć serwer z gwarancją braku lagów :).

P.S Nie polecam za nic na świecie Zabijaki, SerweryGier czy OwnSerwer... Totalny syf.

P.S2 Jeśli doładowujesz sms'ami to wiedz, że pukawka za sms 11 zł daje 5,65 a 1shot1kill 5,85 czyli różnica 20 gr a róznica w kosztach slota wynosi 15 gr :P

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.