Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam pytanie takie odnośnie vipa supervipa czy istnieje możliwość naprawienia go bo gdy kogoś się zabije wogule nie leczy te hp po zabiciu  zgóry dziękuje 

oraz skonfigurowanie poprawnie schot boksów bo gdy się strzela czasem w głowę to ludzie nie dostają może wymuszany interp albo rate zrobić nie wiem 

oraz  jakieś reklamy może wykupić mógłbym dla was pomóc jbc 

Opublikowano

Vip dziala chyba jak nalezy, nie dostajesz eksta hp po zabiciu kogos.

Link do tematu na temat vipa - klik

Na serwerze komendy sa wymuszane tj interp etc, wiec byc moze Ty masz problem ze swoim configiem/netem. Mi zazwyczaj wchodzi bezproblemowo :)

W razie pomocy odnosnie reklamy kontaktuj sie z wlascicielami serwera, kazda pomoc sie liczy :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Mi działa wszystko, tak jak należy, jedyne co nie działa to /svip i /vip, bo jak wpisuję to nic nie wyskakuje. Dawno tego nie sprawdzałem, ale jak wcześniej sprawdzałem to nie działało.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

1. Trochę nie rozumiem. Na priv się zapytałeś, więc Ci odpowiedziałam, że żadnego błędu nie ma. Plugin na leczenie kompletnie nijak ma się do vipów, nie są one powiązane w żaden sposób. Do tego svip nie ma dodatkowego hp po zabiciu. Co do /vip i /svip, to po prostu wyrzucę informacje z hud o możliwości sprawdzenia, bo to co zawierają oba vipy można zobaczyć w sklepie sms, macie dwie opcje: sprawdzenie co zawiera usługa i przejście do usługi. 

2. Trochę prawda, hitboxy czasem nawalają. Serwer był już konfigurowany, podkładałam ustawienia, które miałam na 3 mapsie, jednak problem nadal występuje. Najprawdopodobniej będziemy z Zawiszakiem stawiać serwer od nowa na pukawce, więc i paczka będzie od nowa wgrywana, choć jeszcze są to znikome plany. 

3. W celu reklamy możesz wesprzeć nas poprzez przelew/psc/PayPal, całe pieniądze idą wtedy na reklamę serwera, jednak załatwiamy to przez priv. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.