Glock DD2 Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Witam wchodzę dziś po pracy na wasz serwer i pisze że mam aktywnego bana choć nigdy u was oprócz Scrennów bana nie miałem . Gram czysto i zawszę grałem czysto od kąt gram w 1.6 polson lub sir.nottm mnie zawsze prawię zabijają gdybym coś miał to bym dawał radę im a to że oprócz nich dostają baty inni bo gram 8 lat w cs 1.6 to już nie moja wina . Rozumiem was że gram na ns i pewnie myślicie że od razu jestem odpalony ale muszę was zmartwić bo nie jestem odpalony gram po prostu na słuch .. Mogę was zapewnić że nie grałem nigdy na waszym serwerze na czitach !! ... o to wzór i wycinek z konsoli - Twój nick: Glock : * Nick admina banującego:- Nie wiem pisze na stronie w liście banów - Adres IP — ( Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany Data/Mapa: IP/SteamID: STEAM_1:0:611340023 Serwer (mod): Only dd2 Opis sytuacji: - Wchodzę dziś po pracy na cs 1.6 by pograć i tu nagle komunikat aktywny Wycinek z konsoli: [BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [BANNEO] Powod: Aktywny! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.Katujemy.eu ! [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_1:0:611340023 ! [BANNEO] Twoje IP : 178.235.184.57:5 PS - Jeszcze coś takiego pisze - BUILD 1631 SERVER (0 CRC) Server # 123 [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Blocked) Error: could not load file sprites/grass_01.spr [CSXGuard] MOTD: Blocked Glock : * is joining the Counter-Terrorist
Katowicz Vanilla. Posted July 18, 2020 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted July 18, 2020 Według bansa nie ma żadnego bana nałożonego na Twój SID i nick, wszystkie które były już wygasły. Zresetuj może modem i spróbuj wejść ponownie. Niestety ja do IP nie mam dostępu więc tego nie sprawdzę. @ Zawiszak? @ Gosia ?! 1
Glock DD2 Posted July 18, 2020 Author Posted July 18, 2020 Spoko dam znać tak za 15 min w edytowanym poście czy pomogło bo jeszcze raz odinstaluje i zainstaluję cs bo reset routera nie pomógł bo wcześniej admin dd2 Nikoś mi pisał też na priv żebym zresetował router lecz nie pomogło lub spróbował odinstalować i zainstalować jeszcze raz cs 1.6. EDIT 16-57 Godz - Odinstalowałem i zainstalowałem i niestety to samo wyskakuje po próbuję jeszcze coś ale wątpię że da to coś . Może ktoś mi na ip bana dał ?
Glock DD2 Posted July 18, 2020 Author Posted July 18, 2020 Mógłby ktoś mnie spróbować od banować przez konsole po przez komendy na unban na nick lub ip ? 1
Legend Gosia ?! Posted July 18, 2020 V.I.P Donor Legend Posted July 18, 2020 Odpisz pv czy pomogło, to co Ci podałam. Na razie zamek.
Legend Gosia ?! Posted July 18, 2020 V.I.P Donor Legend Posted July 18, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts