Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, proponuję usunąć smoke z vipa oraz svipa. 

Wielokrotnie widać, iż smoke tylko zawadza(dla niektórych), a gracz rzuca go tylko aby się go pozbyć. 

Zdarzyło mi się grać na dd2#2 i zauważyłem, że tego tam tego nie ma. Zorientowałem się iż na prawdę to pomaga w grze.

Czasami zdarzają się sytuację, iż pół mapy jest zasmoke`owanych (bo zbędny smoke) i jak wiadomo utrudnia to grę poprzez utracenie fps.

Rozmawiając z resztą administracji (oczywiście nie wszystkimi), ale z tymi co byli na serwerze, każdy był zaa aby tą propozycję zrealizować.

Reasumując, jeżeli potrzebny jest Ci smoke to kupisz go za te 300 baksów i po problemie, dlatego myślę iż to przemyślana i godna uwagi propozycja.

• Like 1
Posted

Jestem za.

Jak ktoś używa smoke to po prostu sobie go kupi, jak ktoś go nie używa, a go ma to wyrzuci gdzie popadnie.

• Like 1
  • Legend
Posted

nie wiem czy jest sens przerabiać  plugin na vipa; nie

zazwyczaj te smokei latają pod reklame z CT lub na mida, nie są jakoś długo, więc nie przeszkadza, a w tych czasach wątpię, żeby tyle osób miało problem z fpsami aby przerabiać vipa

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Też jestem za i jak pytałeś nas (adminów), co o tym myślimy to większość była, żeby usunąć je. 
Pozdrawiam NiKoS

• Frequenter
Posted

Jestem za.

Bardzo mała zmiana, ale jednak może trochę pomóc, bo nieraz już słyszałem graczy którzy mówili innym żeby nie rzucać smoków na starcie rundy w losowe miejsca.

Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wrr 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.