Artengo Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Witam, proponuję usunąć smoke z vipa oraz svipa. Wielokrotnie widać, iż smoke tylko zawadza(dla niektórych), a gracz rzuca go tylko aby się go pozbyć. Zdarzyło mi się grać na dd2#2 i zauważyłem, że tego tam tego nie ma. Zorientowałem się iż na prawdę to pomaga w grze. Czasami zdarzają się sytuację, iż pół mapy jest zasmoke`owanych (bo zbędny smoke) i jak wiadomo utrudnia to grę poprzez utracenie fps. Rozmawiając z resztą administracji (oczywiście nie wszystkimi), ale z tymi co byli na serwerze, każdy był zaa aby tą propozycję zrealizować. Reasumując, jeżeli potrzebny jest Ci smoke to kupisz go za te 300 baksów i po problemie, dlatego myślę iż to przemyślana i godna uwagi propozycja. 1
logout Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Jestem za. Jak ktoś używa smoke to po prostu sobie go kupi, jak ktoś go nie używa, a go ma to wyrzuci gdzie popadnie. 1
Legend dejmano Posted July 15, 2020 V.I.P Donor Legend Posted July 15, 2020 nie wiem czy jest sens przerabiać plugin na vipa; nie zazwyczaj te smokei latają pod reklame z CT lub na mida, nie są jakoś długo, więc nie przeszkadza, a w tych czasach wątpię, żeby tyle osób miało problem z fpsami aby przerabiać vipa 1 1
Nikodem Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Też jestem za i jak pytałeś nas (adminów), co o tym myślimy to większość była, żeby usunąć je. Pozdrawiam NiKoS
Frequenter Nindzoski. Posted July 16, 2020 V.I.P Frequenter Posted July 16, 2020 Jestem za. Bardzo mała zmiana, ale jednak może trochę pomóc, bo nieraz już słyszałem graczy którzy mówili innym żeby nie rzucać smoków na starcie rundy w losowe miejsca.
Zawiszak? Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2
Recommended Posts