Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Piszę w takiej nietypowej sprawie, co myślicie by Admin miał darmowego slota na serwer? Myślę, że jest to dobre rozwiązanie, gdyż nie raz ktoś nie przestrzega regulaminu serwera i dostaje wiadomości z takimi informacjami, a Jak chcę wejść to nie da się bo jest pełen serwer. Co o Tym myślicie ? 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

A wspominałeś mi coś o tym. Jestem na Tak, bo tak jak napisałeś wyżej też miałem takie sytuacje. Gdyby było 31 slotów to by nie było takiego problemu, no ale cóż mamy 21 slotów i musimy sobie jakoś z tym radzić.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Co jak co ale ten jeden slot dużo by zrobił. Wbić szybko i zbanować to jest to. 

Jeden slot dla admina to nie jest duże, zważając na to iż potrzebna jest natychmiastowa reakcja.

Jestem na tak

• Lubię to! 3
Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, często brakuje miejsca zeby wbić. Generalnie podniesienie slotów o co najmniej 6 rozwiązało by ten problem.

Jestem na tak 

• Lubię to! 1
Opublikowano

W temacie glownie chodzi o rezerwacje slota dla admina, czy to bedzie 20+1, 21+1 to zalezy od wlasciciela tak samo jak decyzja czy ten temat w ogole przejdzie, ale jezeli chodzi o zwiekszenie ilosci slotow o niewiadomo ile to jest bez sensi poniewaz zazwyczaj serwer nie jest pelny a koszty serwera rosna, jakis czas temu serwer mial wiecej slotow ale nie byl pelny, a moim zdaniem gdy gralo wiecej osob niz 10 w druzynie bylo dosyc chaotycznie. sa godziny szczytu w ktorych czasem ciezko dostac sie na serwer ale nie jest   Oblegany 24 na dobe. Dobrym pomyslem moglo by byc zwiekszenie ilosci slotow o 1 max 2 zarezerwowane, dla admina oraz mozliwosc wykupienia rezerwacji slota dla wsystkich graczy, wtedy wplywalyby dodatkowe pieniadze na utrzymanie serwera/reklame od graczy oraz admini mieliby duze prawdopodobienstwo wolnego slota. W tym przypadku podejrzewam ze gdyby wlasciciel ustalil odpowiendia cene za rezerwacje slota - szybko by sie zwrocilo, pozdro

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Podnoszenie slotów na wakacje jest bez sensu. Popieram w tym sir.nottm, mija się to z celem skoro później sloty stoją puste. To nie tak, że kompletnie wykluczam tą możliwość, zapewne zwiększymy sloty wtedy, gdy jednak więcej osób będzie przebywało w domu, czyli okres jesień/zima, latem raczej nikt nie siedzi po parę godzin przed komputerem. Nie udzielamy możliwości kupna slotów graczom za pieniądze, za dużo chaosu by z tym było, nikt nie ma takiej opcji, jak na tę chwilę - nawet ja.

Co do slota dla admina można pomyśleć, na razie zablokuję temat, jednak w nie tak dużym odstępie czasowym przyjmę/odrzucę ją. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.