Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Defr

Nick admina banującego: In 4 Mator.

Data/Mapa: De_dust2

IP/SteamID:     83.22.51.25  / STEAM_1:0:286718278

Serwer (mod):    OnlyDD2 #2                          

Opis sytuacji: Witam admin chyba ma kompleksy po raz kolejny to udowadnia, najpierw chłop mnie zwyzywał prze mikrofon, że jestem "botem jeb*nym i zerem" bo nie chciałem z nim iść na kosy po czym  dał mi bana na tydzień za wyzywanie, kiedy  nie powiedziałem ani nie napisałem słowa w jego kierunku tym razem, bo wiedziałem, że szuka pretekstu, już raz mnie banował za to ze używam duck`a na scrollu a sam notorycznie to robi lub ma bindy  xD Nie wiem czy taki człowiek który obraża innych, prowokuje po czym banuje i czuje się bezkarnie to odpowiednia osoba tutaj. Prośba jest prosta z racji tego, że nie napisałem do niego ani słowa nie wyzwałem go bo wiedziałem, że prowokuje proszę o zdjęcie bana, gdyż został on nałożony nie słusznie i wbrew jakimkolwiek zasadą.

Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Obraza admina !!!!'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:286718278'
[AMXBans] Twoje IP: '83.22.51.25'
[AMXBans] =======================================

Posted

to ja odrazu się wypowiem haha

http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=86823

To jest ban z przed paru dni.

W tym dniu nadmiernie mnie wyzywałeś, po tym jak dałem ci bana na 5 minut żebyś ochłonoł bo wyzywałeś się z jakimś typem...

a to ten pierwszy ban: http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=86822

A co do tego wyzywania ciebie to poproszę jakieś dowody :)

+ dodam to, że ty chyba gościu nie wiesz co to jest latanie na scrollu bo ja nawet nie używam tego xD

a wyżej pisałeś że ciebie wyzywałem od "jebanych botów i  że jesteś zerem" nie było nic o pizdach co ty kręcisz gościu xDD

Weź usuń ten temat i nie rób z siebie pośmiewiska bo nawet moja mama się z tego śmieje xD

edit.

Dobra typie nie chce mi się już tu pisać...

@ pejterek zrób coś z nim :P

• Haha 1
Posted

No i co  jakaś stara akcja ma do tego dzieciaku , że mnie dzisiaj zwyzywałeś przez mikrofon  od pi*d i botów (bo cie zabiłem a ty leciałes z kosa na scrollu  za którego ostatnio dałeś mi bana ) po czym dałeś mi bana na tydzień za  wyzywanie  chodź nie napisałem ani słowa w twoim kierunku mimo, że dobrze słyszałem co powiedziałeś przez mikro w moim kierunku. DOWODY TO TY DAJ ZA DZISIEJSZEGO BANA NA TYDZIEń.

Jak mam nie używac wulgaryzmów skoro on mnie tak nazwał?

Jedyne kto się śmieje to koledzy z ciebie pewnie xD

POWTARZAM DAJ DOWODY ZA DZISIEJSZEGO BANA NA TYDZIEŃ

Panowie i panie sytuacja jest prosta nie obraziłem go w zdane sposób i dostałem bana na tydzień czy mógłbym zostać od banowany a ten pan(sorry dzieciak) ponieść za to jakieś konsekwencje?   

A sorry ja go nawet chyba wtedy nie zabiłem a próbowałem bo było ich kilku mimo to  i tak zwyzywał bo to przecież pro gamer na wyjątkowych zasadach jest xD

Posted

Jestem świeżo po rozmowie z adminem, dostaniesz ub. Odbyłeś już jedną karę i admin się pomylił przy wymierzaniu drugiej. Każda następna zmiana nicku na ofensywny, lub wyzywanie kogokolwiek będzie karana, pamiętaj -wszystko jest w logach!

• Like 1
  • Haha 1
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.