Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Grabalele

Nick admina banującego: dbk

Data/Mapa: 15:47 | 12/07/2020 /am_dev_katujemy_

SteamID: STEAM_1:0:546339299

Serwer Arena 1vs1 

Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że Radox wyzwał mnie na pojedynek to myślę sobie no ok minęło już 25 sekund i się nie wychyla no to poszedłem zrushować bo na co będę czekać jestem już na jego stronie i widzę jego plecy, że idzie się skampić no to chwile odczekałem bo miałem już wrażenie że bedzię mi plecy robił a on nic no to idę powoli do tego rogu w którym się kampił po tym jak doszedłem na shifcie do miejsca, w którym był, zabił mnie po nieudanym ostrzale z mojej strony i chwile po tym  dostałem bana. Mam nadzieje, że sytuacja się rozwiąże bezproblemowo a admini w jakiś sposób przynajmniej upomnieni, pozdrawaim107827904_766105634197558_5111421799549903278_n.thumb.png.316e8d567b3c86651498c98a38390996.png

Opublikowano

Link do dema: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200712-153117-1853127314-am_aztec2018_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

1:14 - niby normalne, wychylasz z lewej i sprawdzasz po kolei - typo po Twojej lewej, więc prawo i środek sprawdzasz "na odwal się"
2:21 - typ po prawej sprawdzasz od razu prawo, może lucky lećmy dalej
6:29 - typ po lewo, patrzysz prawo i środek "na odwal się" i dajesz szybkiego tapa
6:55 - typ po prawo, standardowo jak zawsze wychylasz pierw tam ale tym razem stoisz i czekasz na wyjście przeciwnika, nie sprawdzasz kolejnych pozycji jak w czasach opisanych wyżej
7:17 - tym razem wychylasz od lewej i od razu patrzysz środek, mimo że przeciwnika nie było słychać i mógł Ci też wyjść z lewej
7:39 - znowu szybkie sprawdzenie prawo i środek czyli w miejsce gdzie jest typ, przy 6:55 dłużej tam patrzyłeś
9:25 - słyszysz typa z lewej a i tak wychylasz prawo dla niepoznaki :D
10:57 - super tap, polecam obejrzeć w 1/4 (to akcja po tym jak stałeś chwilę AFK)
11:48 - stoisz znów afk i od razu będąc jeszcze za boxem kierujesz celo w stronę modelu, nawet nie sprawdzasz prawej strony jak w pierwszych czasówkach
14:40 - stoisz za ścianą i uporczywie czekasz aż @ RadoXxX wychyli, nie doczekałeś się więc idziesz sam po niego, jak się ruszył to się zatrzymałeś i patrzyłeś od drugiej strony boxa, a nie miałeś prawa go widzieć ani słyszeć. Wychodzisz z prefirem i po tej akcji padł ban.

Nie jesteś typowym OBV, ale dla mnie ta gra czysta nie jest. Dajesz dziwne tapy z USP kiedy w kolejnej rundzie grasz jak przysłowiowy bot.

Do tego nowe konto steam

• założone 29 kwietnia 2020
  • 400h z czego ostatnie 2 tyg to ponad 60h (szybkie nabijanie godzinek), level 0
  • historia nicków, ten trzeci bardzo ciekawy: image.png.a6883cb7a8c8f500f02b5fcbeac6b39b.png

Tak czy inaczej, decyzja należy do UBT - to oni są tutaj najbardziej doświadczeni :)

Opublikowano

Wrócę z pracy możemy pogadać na jakimś ts, oglądne sobie te demka no bo to że afczyłem nie znaczy że konfigurowałem czity, a że grałem raz jak bot, a raz dawałem giga tapy to wyłącznie zasługa mojej pamięci mięśniowej, którą wypracowalem grając juz długo w tą grę I grając na tego typu arenach przez dłuższy  czas. Grałem jak bot, ponieważ miałem 18nastke dzień przed na której trzeba było coś zalac no I to może być powód grania jak bot na codzień gram na poziomie 7-8 lvl faceit no to coś muszę umieć skoro mam taki lvl, myślę że sytuacja do jutro zostanie rozwiązana czekam na jakąś propozycję komunikacji  przez mikrofon, pozdrawiam :)

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.