Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: .:Tomek:.

Imię: Tomasz

Staż na serwerze: do 20 grudnia 2014r

Doświadczenie: 6 lat gry w CS'a

Znajomość AMX [0/8]: 5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?: Ponieważ na serwerze jest bardzo mało adminów a kiedy ja jestem na serwerze nie ma żadnego admina, i jest bardzo dużo cziterów. Na serwerze zaczynam grać po dłuższej przerwie i przyda się kolejna para rąk, która w obecnej sytuacji tego wymaga.

Kontakt: Steam / GG / Forum

STEAM: Tak .:Tomek:. | Katujemy.eu

Akceptujesz regulamin admina?: TAK

Akceptujesz regulamin serwera?: TAK

I bardzo proszę nie pisać tego co pod ostatnim postem, że lece na kolorki bo tak nie jest. Skłądam podanie bo to co dzieje się na serwerze jest po prostu załamujące i ta sytuacja wymaga tego, że jestem ,,zmuszony,, złożyć podanie.

Opublikowano

Jestem na NIE

-nie zastosowałeś się do wzoru podania

-nie potrafisz dobrze zająć się jedną rzeczą a bierzesz się za kolejne

-brak porządku w twojej pracy

Za to powinieneś dostać WARNA. Z tego co wiem to nie oceniasz mojego ,,wyglądu,, podania tylko podanie czy spełniam wymagania.

I przepraszam, że wypowiadam się w swoim podaniu ale jak widzę takie coś to mnie szlak trafia.

Opublikowano

Za to powinieneś dostać WARNA. Z tego co wiem to nie oceniasz mojego ,,wyglądu,, podania tylko podanie czy spełniam wymagania.

I przepraszam, że wypowiadam się w swoim podaniu ale jak widzę takie coś to mnie szlak trafia.

Naucz się czytać.

Opublikowano

Jestem na NIE

-nie zastosowałeś się do wzoru podania

-nie potrafisz dobrze zająć się jedną rzeczą a bierzesz się za kolejne

-brak porządku w twojej pracy

Ja mimo tego jestem na Nie

Masz opiekuna na jb zajmij się jb,na serwie są cziterzy skopiuj ich adresy ip a już my ja albo ktoś inny kto ma uprawnienia się tym zajmie

Ps. Lecisz na kolorki :)

Zawsze też możesz napisać na shoutboxie że jest cziter

Również jestem na nie, masz admina oraz opiekuna na JB, podanie jakoś specjalnie mnie nie przekonało, dodatkowo wypowiadasz się w swoim podaniu. Chyba lepiej będzie jak zajmiesz się obecnymi obowiązkami. 

• Właściciel
Opublikowano

Przykro mi, podanie odrzucone. 

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano
tematarchiwum.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.