Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś dochodzi do nowego sezonu, zaszło sporo zmian i mam nadzieję, że to pomoże w rozgrywce jak i zdobyciu nowych graczy. Tak jak wspominałem kiedyś, dr to serwer na okres zimowy, potem jest jak teraz. Ale nie zamykamy i staramy się go rozkręcać ciągle. Ostatnimi czasy także moja aktywność była mniejsza na tym serwerze pod względem technicznym, to prawda. Zrypałem sprawę i przyznaję się do błędu, ale postanawiam to zmienić. Wyjaśnię również sprawę drugiego opiekuna- to miejsce będzie otwarte, jeśli znajdzie się ktoś konkretny, mam zamiar obserwować zachowania osób oraz to jaki mają kontakt z graczami.  Również @ KennySSS  zostaje na swoim miejscu, jak dla mnie nie widzę przyszłości bez tej osoby, obecnie faktycznie na serwerze jego aktywność jest znikoma, ale nikt idealny nie jest. Pomaga mi chociaż tego nie widzicie, często też nie miałem czasu na cokolwiek. Teraz przejdźmy do konkretów!

NOWOŚCI:
- Dodanie quizu matematycznego na serwer, a za poprawne odpowiedzi monetki! Quiz będzie pojawiać się co 150 sekund,

- Naprawiono buga ze speedem na respie,

- Zablokowano możliwość nabijania monet w nocy samemu (Minimum dwóch graczy musi być na serwerze, aby można było pobijać rekordy),

- Usunięto freeruna,
- Dodano autorespawn przez 10 sekund.

SPRAWY ZWIĄZANE ZE SKLEPEM

- Usunięcie kupowania EXP'a,
- Odblokowanie komendy !daj,
- Zmiana ceny odrodzenia 4000 -> 2000,

- Dodano nowy model:
Sasuke

5eb2fa584336e.jpg

KLASY

DODANO:
Odrzutowiec- rozpędza się 30% szybciej,
[MP] Niewidek- 1/2 z noza [PPM], trzy skoki, 5% widzialności.

USUNIĘTO:
- Farciarz,
- Polownik,
- Zjawa,
- [P]Tank,
- [MP]Dzik.

RESET 

Resetowi podległy- klany, statystyki, monety, rangi drowe. 

WYNIKI KONKURSU

TOP 3 według rang:

Stis (Odebrane)

NAGRODA: MegaPremium + SuperPremium na okres 30 dni, 1.000.000 monet oraz 50.000 EXP'a!  

JD Zimba (Odebrane)

NAGRODA: MegaPremium + SuperPremium na okres 20 dni, 500.000 monet oraz 25.000 EXP'a! 

Runner (Odebrane)

NAGRODA: VIP na okres 10 dni, 250.000 monet oraz 10.000 EXP'a. 

A także pierwsza osoba pod względem największego LVL:

Stis (Odebrane)

NAGRODA: 1.000.000 monet! 

Po nagrody do @ KennySSS  || @ -W-P-  || @ NeQ.

Reset drugiego DR'a + klasy - jutro, muszę przygotować troszkę rzeczy, wejdzie od poniedziałku (nowego tygodnia).

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 5
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.