Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : TheCinkowski
- Link do Twojego GT (gametracker) :  https://www.gametracker.com/player/TheCinkowski/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 7/10
- Ile masz lat : 25
- Steam ID : STEAM_0:1:520251158

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Nie będę kłamał, raz mogę poświęcić pół dnia, czasami godzinie, a czasami 15 minut.
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Raczej nie, bynajmniej sobie nie przypominam.
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak.
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Bardzo irytuje mnie gdy wchodzę na serwer, a gram o różnych porach, że nie można sobie normalnie pograć bo biega ktoś odpalony, admin nie zawsze jest na serwerze, na steamie też. Wydaję mi się że jestem już trochę kojarzony na serwerze, chyba też lubiany (nie mam pojęcia), raczej z nikim większego kłopotu nie miałem. Generalnie chciałbym pomóc ogarnać serwer z zbędnych graczy i mam też kilka pomysłów które opiszę w innym dziale. Jeśli rozpatrzycie negatywnie, spoko, nie obrażę się na pewno :D.

Edit: Rozumiem ze każdy moze miec swoje zdanie, ale to ze nie gadam to jest trochę nad wyrost. Jestem raczej typem co jak nie ma nic do powiedzenia to po prostu nie mówi (info daje zawsze, czy na czacie czy na mikro).  Poza tym Kaniel czy Marcelek mogliby się trochę więcej wypowiedzieć w temacie czy nie zawiązuje żadnych kontaktów na serwerze. Pozdrawiam :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ wiek

+ znajomość amx
+/- GT
- kojarzę cię, ale praktycznie nikt cię nie zna i nie wiemy jaką osobą jesteś, bo ani nic nie piszesz, ani nic nie mówisz, nawet nie wiadomo czy masz mikrofon.
Jestem NEUTRALNY (w większej mierze na nie).
Pozdrawiem NiKoS

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiek na plus

GT +/- 

Widziałem Cie nie raz na serwerze, lecz jak napisał nikos to nikt Cie nie zna, ponieważ nawet nie widziałem, abyś starał się z kimś nawiązać kontakt.. 

Neutral

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Zgłoś się do mnie na priv w celu ustalenia daty rozmowy na TS, zweryfikujemy od razu czy masz mikrofon, skoro Nikoś sugeruje, że możesz go nie posiadać. 

Temat rozpatrzę po rozmowie :default_happy:

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.