Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po krótkiej przerwie wracam do 'pracy' redaktora. Mam nadzieję, że 'spadek' moich umiejętności redaktorskich nie jest jakoś wielce widoczny ponieważ przy tworzeniu wywiadu naprawdę się napracowałem.

Pogrubienie + podstawowy kolor - redaktor.

Podstawowy kolor - Święty^^

Cześć Święty^^. Masz może chwilę na krótki wywiadzik?

Oczywiście.

Na początek tradycyjnie przedstaw się nam, napisz kilka słów o sobie.

No więc tak, nazywam się Tomek mam 17 lat w czerwcu stuknie mi 18-stka uczęszczam do 2 klasy technikum elektronicznego w Krakowie. Interesuję się sportem no i oczywiście dziewczynami

Wybrałeś ten kierunek szkoły ze względu na swoje zainteresowania, chcesz wiązać z tym przyszłość czy tak po prostu "bo kumple tam szli"?

Ze względu na zainteresowania, żaden z moich kumpli z gimnazjów czy też ogólnie z kumpli tam nie chodzi

Chciałbyś pracować w tym zawodzie?

Tak chciałbym, ale czy znajdę pracę w tym zawodzie to nie wiem i właśnie dlatego wolałem iść do technikum ze względu na maturę.

Dobry wybór, matura w dzisiejszych czasach to podstawa. Jak wygląda u Ciebie z nauką? Radzisz sobie dobrze czy raczej średnio?

Hmmm ciężko powiedzieć uczę się raczej dobrze w każdym razie staram się jak mogę.

Wcześniej wspomniałeś, że interesujesz się sportem. Jaką dyscypliną najbardziej?

Koszykówka.

Trenujesz, pogrywasz czy raczej tylko oglądasz i kibicujesz?

Trenuję w "klubie" szkolnym. Grywam, to rzecz jasna. Oglądam ale tylko i wyłącznie nba oraz kibicuję Clevland Cavaliers.

Masz już jakieś osiągnięcia w koszykówce?

Owszem. trzecie miejsce w drużynowym konkursie między szkolnym.

Oczywiścię życzę Ci jak największych sukcesów. Kto jest Twoim ulubionym zawodnikiem?

Dziekuję, Lebron James z Clevland.

Na temat koszykówki już trochę wiemy, przejdźmy teraz do tego drugiego zainteresowania czyli dziewczyn. Masz aktualnie jakąś?

Nie, ale mam jedną na oku.

To życzę Ci szczęścia  ;) Możesz nam przybliżyć jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em?

Swoją karierę z cs-em zacząłem kilka lat temu na serwerowni cs-jedność która już niestety nie istnieje potem poprzez kolegę znalazłem się na innej serwerowni pograłem trochę nawet zostałem tam adminem lecz z powodu administracji odszedłem.

Startowałeś kiedyś w jakiś konkursach, turniejach lub zawodach poświęconych kanterowi?

Nigdy.

Na naszej sieci sprawujesz funkcję admina na aż trzech serwerach. Masz ochotę startować jeszcze gdzieś wyżej, czy raczej nie?

Może w przyszłości na opiekuna serwera ffa ale ta decyzja byłaby dla mnie trudna i na pewno musiałbym zrezygnować z posady na jednym z serwerów.

Jak oceniasz pracę naszych adminów, opiekunów, ubteam, moderatorów oraz administartorów? 

Nie mam zastrzeżeń do pracy naszej ekipy no może co do niektórych którzy olewają swoją pracę

No niektórzy niestety nie zdawali sprawy jaki obowiązek biorą na swoje ramiona startując na niektóre stanowiska. Może zejdźmy teraz na troche luźniejszy temat, grasz w jakieś inne gry oprócz cs'a?

Gram w Nba 2k14. metina oraz football manager.

Metin, ahh. Przypominaja mi się stare czasy ^^ Grasz na polskim globalu czy raczej stawiasz na privy?

Privy, Ardanismt2. elotmmt2 oraz grałem na nieistniejącym już Devuxmt2.

Grałeś kiedyś w inne wersja cs'a oprócz 1.6?

Tylko w cs 1.6, cs go jakoś mnie nie przyciąga.

Okej. Jak już w moich wywiadach przystało, że pod koniec daję Ci serie pytań na które masz odpowiadać kilkoma słowami.
Lubisz gotować?

Niee.

Twoja ulubiona potrawa?

Hmm ciężko powiedzieć, nie mam takiej. Zjem wszystko co się nawinie  :)

Palisz, pijesz?

Od kilku tygodni nie palę źle wpływało to na moją kondycje i tym podobne.
A co do picie to owszem piję głównie jak są okazje.

Twój ulubiony klub piłkarski?

Polski to Wisła Kraków zagraniczny to Real Madryt.

Ulubiona gra komputerowa?

Counter-Strike.

Ulubiona marka ubrań?

Nike.

Okej, dzisiaj to by było na tyle. Chciałbyś kogoś może pozdrowić?

Oczywiście ale najpierw chciałem podziękować Tobie za świetnie przeprowadzony wywiad a co do pozdrowień to oczywiście Rodzyne i całą resztę Katów.

Dzięki i do zobaczenia na serwerach  ;)

• Lubię to! 6
Opublikowano

Wywiad bez rewelacji, ale lajk za chęci.

Nie rozumiem tylko tego "Po krótkiej przerwie wracam do 'pracy' redaktora. Mam nadzieję, że 'spadek' moich umiejętności redaktorskich nie jest jakoś wielce widoczny ponieważ przy tworzeniu wywiadu naprawdę się napracowałem"

Co jest trudnego w zbudowaniu kilku pytań, które nagminnie się powtarzają w każdych wywiadach, a następnie ułożenie w miarę poprawnie odpowiedzi.. 

Robicie z tego wielkie halo, a jest to dla mnie wielkie nic, o jakich 'umiejętnościach redaktorskich' piszesz? Przecież każdy z nas potrafi zadać kilka pytań odnoszących się do życia prywatnego,etc.

I nie krytykujcie, takie jest moje zdanie i mam prawo się nim z wami podzielić.

Opublikowano

Wywiad bez rewelacji, ale lajk za chęci.

Nie rozumiem tylko tego "Po krótkiej przerwie wracam do 'pracy' redaktora. Mam nadzieję, że 'spadek' moich umiejętności redaktorskich nie jest jakoś wielce widoczny ponieważ przy tworzeniu wywiadu naprawdę się napracowałem"

Co jest trudnego w zbudowaniu kilku pytań, które nagminnie się powtarzają w każdych wywiadach, a następnie ułożenie w miarę poprawnie odpowiedzi.. 

Robicie z tego wielkie halo, a jest to dla mnie wielkie nic, o jakich 'umiejętnościach redaktorskich' piszesz? Przecież każdy z nas potrafi zadać kilka pytań odnoszących się do życia prywatnego,etc.

I nie krytykujcie, takie jest moje zdanie i mam prawo się nim z wami podzielić.

Tak się tylko wydaje ;) Z resztą zapraszam:

http://katujemy.eu/index.php?/forum/78-on-redaktor/

Do najdłuższych ten wywiad nie należy, przyznam wam rację jednak 24 pytania to też nie jest jakoś rewelacyjnie mało. Ale spokojnie, to tylko rozgrzewka ;)

Opublikowano

To samo co u Blondasa... 0 estetyki..

Nie rozumiem, mamy tutaj dawać oprawę graficzną w tlę wyrafinowaną muzykę chopina i trochę paluszków na przygryzienie podczas czytania? Bez przesady, jest czytelne a nie będę dawał 1010310231 kolorów żeby się w głowię po przeczytaniu wywiadu kręciło -,-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie rozumiem, mamy tutaj dawać oprawę graficzną w tlę wyrafinowaną muzykę chopina i trochę paluszków na przygryzienie podczas czytania? Bez przesady, jest czytelne a nie będę dawał 1010310231 kolorów żeby się w głowię po przeczytaniu wywiadu kręciło -,-

Nie rozumiesz? To co Ty robisz na stanowisku redaktora? Kolory trzeba umieć tak dobrać, żeby się nie kręciło w głowie po przeczytaniu ;) Estetyka w Redakcji jest najważniejsza zaraz po znajomości zasad pisowni.
Opublikowano

Informacja chłopie. Kolory są dobrane dobrze i tylko Ty masz z tym problem. Nie pasują Ci nasze wywiady? TO ich nie czytaj! Proste i logiczne.

Po pierwsze "Kolory są dobrane dobrze" - Pokazesz mi te kolory? Jestem chyba daltonistą i widzę tylko czarny :( Po drugie mam prawo wyrażać swoje zdanie na ten temat, i starać się podsunąc jakiś pomysł redaktorom i na pewno Ty mi nie bedziesz tego zakazywał dzieciaku...
Opublikowano

Nie rozpoczynaj kłótni "pełnoletnia osobo" masz raptem 15 lat, a udajesz jakiegoś ważniaka. Skończ bo to się robi nudne! Psujesz całą dobrą atmosferę wśród redaktorów. Nie podoba się? TO WYJDŹ Z TEGO DZIAŁU I NA NIEGO NIE ZAGLĄDAJ.

Nie pozdrawiam.

1.Załóż okulary i przeczytaj jeszcze raz moja datę urodzenia a później dowiedz się, który dzisiaj jest.

2.Ja nie udaje żadnego ważniaka tylko denerwują mnie taki chamskie dzieci jak Ty, które nie dadzą się innym wypowiedzieć i komentują oceny innych użytkowników

3.Dobra Atmosfera? Ja ją psuje? Z tego co rozmawiałem z userami to jesteś tu mało lubiany za te szczeniackie zachowanie.

4.Tutaj się ocenia wywiad a nie spamuje, jeśli jeszcze chcesz do mnie popłakać to zapraszam na PW.

5.Jak napiszesz na końcu "Nie pozdrawiam" to nie świadczy o tym, że jestes fajny tylko o tym, że jestes niewychowany i nie masz szacunku.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

1.Załóż okulary i przeczytaj jeszcze raz moja datę urodzenia a później dowiedz się, który dzisiaj jest.

2.Ja nie udaje żadnego ważniaka tylko denerwują mnie taki chamskie dzieci jak Ty, które nie dadzą się innym wypowiedzieć i komentują oceny innych użytkowników

3.Dobra Atmosfera? Ja ją psuje? Z tego co rozmawiałem z userami to jesteś tu mało lubiany za te szczeniackie zachowanie.

4.Tutaj się ocenia wywiad a nie spamuje, jeśli jeszcze chcesz do mnie popłakać to zapraszam na PW.

5.Jak napiszesz na końcu "Nie pozdrawiam" to nie świadczy o tym, że jestes fajny tylko o tym, że jestes niewychowany i nie masz szacunku.

Pozdrawiam :)

To jest temat z wywiadem a nie offtop. Jesteś od niego zaledwie kilka miesięcy starszy, a wyzywasz go od dzieci. Proszę uspokój się, nie chce żeby w moim temacie był taki syf.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat wyczerpany, dzięki za komentarze.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.