bastian Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Imię: SebastianWiek: 18Staż na forum: Dopiero co zarejestrowałem się na forumIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-3h dziennie, w zależności od nakładu pracy.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 10Dlaczego ty?: Jestem w stanie zaakceptować to, że jestem newbie na tym forum i przez to nie dacie mi możliwości, aby się wykazać. Mimo to postaram się Was na miarę moich możliwości przekonać, dlaczego to ja powinienem objąć to stanowisko: - bezbłędnie operuję językiem polskim - moderowanie to dla mnie nic nowego, obejmowałem to stanowisko na różnych forach (oraz sieciach), więc moje doświadczenie na IPB jak i na innych silnikach jest na poziomie zaawansowanym - potrafię wykonać starannie oraz w miarę szybko nadane mi zadania - mam chęci do rozwoju tego forum. Widzę potencjał w tej sieci, może dlatego, że czerwoni mają fundusze na start. Nie obrażę się jeżeli moje podanie zostanie odrzucone, ja tylko oferuję Wam swoją pomoc. Mimo negatywnego nastawienia, które nie da się ukryć, wystąpi, będę starał się dalej. Nie zawiedziecie się na mnie. W tym podaniu piszę dość poważnie, lecz nie myślcie sobie, że jestem sztywny ^^ Znajomość IPB [0/10]: 10 Pozdrawiam, Englo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted October 17, 2014 Owner Share Posted October 17, 2014 Myślę, że można dać Ci szansę. Forum będzie rozwjiać się szybko, a na ostatnią chwile nie ma co czekać. Podanie Przyjęte. Równocześnie na obecną chwile rekrutacje zamykam. W obecnym składzie damy rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts