Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie przed opisaniem [prosiłbym to uwzględnić]:

Kolega Cię sprzedał od razu, minutkę po banie wszedł i cytował mi Twoje słowa z ts3/discord - Jeśli nie cheaty to info co jest równoznaczne z oszukiwaniem :D

Oczywiście wszystko jest na demku jak przez voice-chat opowiada, cyt:

''Mówi, że na forum idzie pisać odwołanie"

"Mówi aby pozdrowić"

"Mówi, że nie cheat'ował"

Tyle nie starczy? @ EXTREMAAAAA  

+ wnioskuje, aby osobę która mu dawała te info ukarać tak samo :)

p.s

Osoba 1 lvl csgo, nieuzupełnione konto steam.

• Przykro mi 1
Opublikowano
On 7/4/2020 at 10:29 PM, kyo said:

W sumie przed opisaniem [prosiłbym to uwzględnić]:

Kolega Cię sprzedał od razu, minutkę po banie wszedł i cytował mi Twoje słowa z ts3/discord - Jeśli nie cheaty to info co jest równoznaczne z oszukiwaniem :D

Oczywiście wszystko jest na demku jak przez voice-chat opowiada, cyt:

''Mówi, że na forum idzie pisać odwołanie"

"Mówi aby pozdrowić"

"Mówi, że nie cheat'ował"

Tyle nie starczy? @ EXTREMAAAAA  

+ wnioskuje, aby osobę która mu dawała te info ukarać tak samo :)

p.s

Osoba 1 lvl csgo, nieuzupełnione konto steam.

Kolega z administracji jasno powiedział, że masz rozpisać demko a nie opisywać swoje błyskotliwe przemyślenia wiem, że czytanie czasami bywa całkiem ciężkie ale zostawmy to.

I teraz lisku ty mój wyjaśnij mi jedną rzecz:

Mam dostać wraz z kolegą bana za podawanie infa?

rozumiem, że jak w przeciwnej drużynie jest to teamming i jest to karalne tyle, że byliśmy w tej samej drużynie cały czas (aż 4 minuty!) gdzie widoczne jest to na demku.

I druga sprawa:

Jak mój kolega co dawał "info" dawał mi to info skoro cały czas skracałem i sam je zdobywałem, tak że kolega nie miał szans, żeby powiedzieć mi cokolwiek.

No ale dobrze lisku powiedzmy, że wszystko co napisałeś to prawda i tylko prawda i rzeczywiście tak było a siedzenie na ts3 jednocześnie grając na serwerze społeczności oznacza tylko podawanie infa i full tryhard a nie luźna rozmowa ze znajomym oraz rozśmieszanie się nawzajem to:

" 1.13 Zakaz dawania "info" na jakichkolwiek komunikatorach głosowych. ( 1 ostrzeżenie = kick | 2 ostrzeżenie = BAN 60 min. ) "

Nie dostałem żadnego ostrzeżenia tylko odrazu perm bana gdzie wiedziałeś, że jesteśmy kolegami po tym jak dostałem bana. =).

Dobra popisaliśmy sobie było miło ale skończmy tę pajacerkę i skupmy sie na banie.

Tak jak kolega z administracji napisał 24h na rozpisanie demka.

Czekam z niecierpliwością.

I nie, tyle nie starczy lisku =)

Pozdrawiam.

P.S. kolega mnie nie sprzedał tylko go o to poprosiłem w celach rozrywkowych =)

P.S.2.  ~''Mówi, że na forum idzie pisać odwołanie" w ramach wyjaśnienia admin banujący chciał mi dać unbana po tym jak wbiłbym na serwer ze swojego main konta, lecz stwierdziłem ,że jak marnuje mój czas to ja pomarnuje jego dlatego kolega mój lisek kochany powiedział te jakże piekne zdanie.

=======================================================================================================================================================

Wyjaśnienie do postu poniżej

Zaczynając od początku:

Akurat tak sie składa, że konto zostało założone w celach smurfowania na serwerach społeczności i to z bardzo prostego względu:

Jestem zdecydowanie ponad dobrym graczem w kategorii "serwery społeczności". Na większości serwerach mam tzw. "Lizaną dupe" przez innych graczy.

Dlatego postanowiłem zrobić nowe konto, żeby tiltować osoby, które lizały mi dupę po czym, żeby ich zaskoczyć i pośmiać sie potem z ich głupich wypowiedzi.

Taka jest historia stworzenia konta, ponieważ na ten moment mam mini urlop a serwer na którym grałem aktualnie świeci pustkami, więc wraz z kolegą z serwera postanowiliśmy rozkręcić zabawę i pochodzić po różnych serwerowniach w celu zdenerwowania (szczególnie młodszych graczy) społeczności na serwerze moim ulubionym stwierdzeniem z 2019 roku "CS:GO new acc experience".

Głównym zadaniem jest sprowokować administracje, tak aby pisać odwołania na forum i wspólnie pośmianie się z kolegą z "doświadczenia" administratorów (Kiedy 200h admin próbuje udowodnić, że cheatujesz i powołuje na swoją wiedze naprawde jest śmieszne).

Koniec juz tej historii czas na CS:GO

zasady którymi się kieruję podczas gry na tym koncie:

1) Nie mogę rzucać utility z line up'ów.

2) Starać się peekować jak najczęściej oraz prefire'ować obvious pozycje tak samo przez smoki.

3) Grać na crosshair placement, celować w okolice brzucha, udawać movement początkujących graczy (z dobrym aimem administracja bardzo fajnie się nabiera.).

4) Grając z kolegą nie robić teammingu (sprawa honoru + jest to nieuczciwe w stosunku do innych graczy na serwerze).

zwróćcie uwage na mechanikę poruszania się na mapie. Niby jest chujowy movement ale bezproblemowo odnajduje się na mapie z celownikiem czego nowe konto ani obvious cheater by nie potrafił.

Zanim sie odwołam do podanych przez ciebie fragmentów:

Problem twojej analizy jest prosty:

Traktujesz mnie na starcie jako cheatera oraz próbujesz udowodnić jakie konkretne cheaty posiadam.

Nie analizujesz mnie w ogóle czy jestem czysty poprostu stwierdzasz, że jestem on-line.

A to, że posiadasz ponad przeciętną wiedzę na temat cheatów tym bardziej sprawia, że podejdziesz do tej sprawy w taki sposób a twoi mniej doświadczeni koledzy (w sprawach cheatowania, żeby ktoś tego nie zinterpretował jako obraze) pojdą twoim śladem.

12:25 Nie wiem czym dokładnie jest silentaim szkoda, że nie dałeś żadnego odnośnika na dole z wytłumaczeniem.

12:56 wciąz nie wiem.

13:55 wciąz nie wiem.

15:21 I właśnie to jest moment gdzie chciałbym wrócić do problemu twojej analizy. Nie masz doświadczenia jako dobry czysty gracz na poziomie, tylko jako doświadczony cheater. Ewidentnie widać, że to nie jest prefire. Gracz z przeciwnej z ct szedł w okolice fireboxów, gdzie zacząlem strzelać kiedy był on w połowie drogi (widok z shorta). I to jest własnie to, że bierzesz mnie na starcie jako cheatera powoduje sytuacje, gdzie na siłe szukasz czegoś podejrzanego w moich playsach.

15:48 I znowu całkowicie nie rozumiem o co ci chodzi i nie mam możliwości wyjaśnienia.

Teraz sprawa kolegi:

Pamiętaj, że ja go nie kontroluje po tym jak dostałem bana powiedziałem mu, że lece tylko napisać odwołanie na forum oraz może już szukać kolejnej serwerowni.
Tyle, że kolega chciał jeszcze bardziej sprowokować, żeby wyciągnąc maximum ze sprawy.

Sprawy na zakończenie:

Dlaczego nie podam swojego main acc? Ponieważ odrazu bym dostał UB po moim profilu gdzie jest to zbyt łatwe i odejmuje mi frajde z pisania rozprawek na forach publicznych (jak już będziecie chcieli zachować tego permbana to przed podjęciem ostatecznej decyzji napiszcie na priv po main acc, żeby nie było sytuacji typu VAC BAN).

" 2.  Szczerze, jestem przekonany, że ten o to użytkownik nie byłby w stanie ukazać mi papierka o skończeniu szkoły podstawowej, twój kolega w sumie też po tym jak mi wczoraj piszczał do ucha. " troche to lisek nie w porządku, ponieważ na siłe starasz się mnie obrazić nie odwołując sie do wpisu jednocześnie patrząc na twoje reakcje pod postami oraz niesamowicie dużą ilością ikonek i uśmieszków dałeś mi sporo do myślenia na temat twojej edukacji. pathetic

Dziękuję jeszcze @ NeQ. za możliwość napisania wyjaśnienia, bardzo mi pomogłeś.

Pozdrawiam.

P.S. Niby nie jestem śmiesznym liskiem, a jednak administracja nie wiedziała czy się smiać czy płakać (cel osiągnięty) ;).

• Haha 2
Opublikowano

Więc tak,

1. Patrząc po tym co jest napisane wyżej, utwierdza mnie w fakcie że kolega jest trochę bardziej ciepły niż inni - ale to tylko moja mała obserwacja

2.  Szczerze, jestem przekonany, że ten o to użytkownik nie byłby w stanie ukazać mi papierka o skończeniu szkoły podstawowej, twój kolega w sumie też po tym jak mi wczoraj piszczał do ucha.

Dobra koniec przedstawiania mojego zdania co na temat tych jakże pięknych bajek.

CS:GO

Napiszę to jeszcze raz, osoba ta 1 lvl csgo - nie uzupełniony profil steam, ja nie znam osoby [a pracowałem na sieciach długo] która robi specjalnie konto aby wejść ''smurfować'' na community. Co z tego wynika? Albo ten o to, przepraszam za słowo ale po tym jego wywodzie to kekW, bezbek  już tu miał bana [a duplicate bardzo łatwo ominąć :)] albo poprzednie konto niestety ale poszło z dymem. Nikt z naszej administracji OM3 nie odpuszcza 1 lvl - czemu? Bo zawsze albo to nieudany użytkownik cshacked albo osoba która 1 raz odpala tę grę D:

O co posądzony? SilentAim - duży fov, za mały smooth / wh

Na demku w sumie to jak na moje widać [a sam latałem hvh długi okres i wiem jak to działa]:

12:25 - silentaim

12:56 - to samo 
13:55 - to samo
15:21 - tak se normalny prefire 

15:48 - znów fov i mały smooth [minuta przed tragedią]

Jeśli ktoś ma z problem z silentaim - aimbot który nie lata za głową, w skrócie duży fov = możesz celować 2 metry nad głową a client i tak wykryje strzał w głowe. Realia csgo

Szczerze to mógłbym podpiąć tutaj jeszcze jakiś RCS, ale tego nie da sie wykryć :D

Patrząc na movement, który kaleczy w tym przypadku - nie ma to prawa iść w parze z ''dobrym aimem''

a co do tego ts3 - jesli twoj 8 letni kumpel sekundę bo banie przychodzi mi piszczeć i cytować twoje słowa z ts3 to xDDDDDDD

|csgo pegi16|

A odniosę się jeszcze do fajnego cytatu ''wejdzie na main dostanie ub'' nie nie, nie sądziłem, że ktoś może być tak naiwny i to łyknie. Oczywiście wszedłbyś na main ale byś instant poleciał z konsolki - chciałem zobaczyć czy już kiedyś tutaj zawitałeś :leddit:

p.s

Nie pisz nigdzie więcej takich cringe rozprawek, bo jak to czytali admini to nie wiedzieli czy śmiać się czy płakać. lisku ty nieśmieszny :Pepega:

Jesli UBT sądzi inaczej, to cóż jesteś pierwszym nieudanym strzałem na jakieś 200 banów - według innych;)

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.