Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ✪ Zielyyk★

Nick admina banującego: MrAimer

Data/Mapa: 18:07 | 02/07/2020

IP/SteamID: STEAM_1:1:156952694

Serwer (mod): ★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2                   

Opis sytuacji: Zagrałem dosłownie pare rund grając na shorcie z deaglem /awp zabijałem ludzi z mida /under oraz b aps zrobiłem 12k i dostałem bana za powód został podany info z ts/discord nie robiąc żadnych podejrzanych akcji wpatrujac sie w oczywiste pozycje w pierwszych sek rund owocowało łatwymi fragami przeciwnicy sami czesto podchodzili pod celownik grałem co runde to samo w jednej się zdarzyło że byłem na shorcie i weszli już na B gdzie ja w mniemaniu banujacego takie info powinienem mieć już dawno bym sie wcelował w aparty B a nie patrzal na mida gdzie nikogo nie bylo :) 

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

30:50  -  Jedna informacja została podana przez sojusznika że jest 1 na zakręcie 

A podejrzany przez ścianę wpatruje się w przeciwnika i rzuca granat na boxy bez żadnego sprawdzenia

a potem te wyjście i zabicie przeciwnika.

30:50 Jest info podane przez gracza KaCePeQ "Jeden zakręt" po czym po dosłownie pół sekundy dodaje "za boxami mid" rzucam granat  wychylam widzę że nie ma oponenta z prawej strony więc sprawdzam drugie jedyne miejsce gdzie może stać wcelowany gracz czyli lewą stronę boxów po czym z opuźnieniem zabijam przeciwnika strzałem w głowę jak już kogoś banujesz to chociaż demo oglądaj i słuchaj uważnie

34:35  -  Szybki flik w biegu i zabicie pierwszym strzałem

Runda w której "ct" czyli moja drużyna dojechała mida ja grając kolejna runde short postanawiam też to zrobić. Wychylam pierwsze co na "tv room" idąc w prawo po czym widzę że jest wcelowany gracz na dole idę delikatnie w lewo i daje flicka na glowe przez co mój czas na reakcję się wydłuża dziwię się że nie zostałem zabity akcja strasznie mało dynamiczna nic specialnego ;)

41:38  -  Dziwne info i szybkie odwrócenie się i zabicie przeciwnika

Infa nie było żadnego paka podłożona parę sek do wybuchu zostało zabijam jednego z kuchni zostaje jeszcze jeden gracz który wie gdzie jestem może albo isc na shorta/aparty zeby save robic broni albo mnie dojechać więc na ostatnie sek przed wybuchem raczej logiczne że nie będę biegł plecami tylko wceluję się w jedyne dla mnie ważne miejsce upewniając się że gracz ten właśnie save robi ale tak się nie dzieje gracz wybiega oddaje strzał zabijam prosta i logiczna sprawa\

@ NeQ.  http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200702-172211-1086262949-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

• Inwestor
Opublikowano

Witam 

Zacznę od tego że Zielyyk wszedł na serwer w 18 rundzie czyli w 30 minucie

I zaczyna się podpowiadanie w 18 rundzie gdy podejrzany poszedł na short przez said B.

30:50  -  Jedna informacja została podana przez sojusznika że jest 1 na zakręcie 

A podejrzany przez ścianę wpatruje się w przeciwnika i rzuca granat na boxy bez żadnego sprawdzenia

a potem te wyjście i zabicie przeciwnika.

34:35  -  Szybki flik w biegu i zabicie pierwszym strzałem 

41:38  -  Dziwne info i szybkie odwrócenie się i zabicie przeciwnika

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem czy miałeś info z ts'a, czy używałeś wspomagaczy. To w tym momencie jest najmniej istotne, istotne jest jednak to w jaki sposób strzelasz niesamowicie gdy nie ma admina. Podczas gdy ja wbiłem, to grałeś jak osoba co ma golda 1, 50 godzin przegrane. Nawet gracze byli zdumieni, pisząc i mówiąc, co się z Tobą dzieje. Nieładnie.

Postanowiłem porozmawiać szczerze z @ NeQ. , a także z @ Dark`fallen i podjąć jedną z najskuteczniejszych decyzji dla dobra serwera. 

Tutaj w tym momencie bierzemy pewien punkt z regulaminu (

&1.17 Administracja wyższa zastrzega sobie prawo do zbanowania osób, mogących mieć zły wpływ na serwer, bez podania przyczyny.

Dostajesz bana permanentnego, żegnam i życzę powodzenia, lecz nie na serwerach podpiętych pod mojego bansa.

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.