Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Powiem tak urządziliście sobie jakiś harem na moim serwerze. @ Radek00721 Ty nie wiem co z tobą jest nie tak. Byłeś adminem i to jednym z najbardziej ogarniętych, a nagle degrad potem wrzucasz linka do strony z cheatami i serwerami hvh (znajdywał się tam nawet treści 18+) za co dostałeś perma. Co postanowiłeś? Pobrać VPN oraz tworzyć nowe konta steam. Po co powiedz mi? Potem ściągnąłeś kolegów i wszyscy zaczęliście mi się panoszyć na serwerze. Twoi koledzy postanowili cię kryć, że to nie ty. W takiej sytuacji postanowiłem, że odpowiedzą tak samo za to jak Ty. Dostałeś 3 bany do dzisiaj, a w raz z dzisiejszym dniem masz ich tyle, że nie chce mi się liczyć plus oberwali za Ciebie koledzy, którzy próbowali to ukryć. Ile lat macie to ja wiem. Tylko zastanawia mnie co macie w tych głowach, że tacy głupi jesteście. Byłem nawet na waszym dc. Wszystko widziałem dzięki temu, że prowadziłeś ładnie live dla kolegów. Słyszałem też jak twoi koledzy po tym jak zobaczyli mnie na dc "szybko wyłączaj to". Po prostu masakra..... Masz nawet ss z bansa ile wam nawlatywało dzisiaj. Tyle kont waszych banowałem. Także odpowiadając tobie @ Kubaszyjaa odpowiadasz za błędy kolegi oraz za swoją głupotę, że go kryłeś. Jedno muszę wam jednak przyznać. Wobec siebie lojalni jesteście przynajmniej. 

image.thumb.png.66750dbc224a6f908dbb73b38ea968b6.png

Podsumowując każde następne przez was utworzone konto będzie banowane.

Koniec tego waszego haremu.

#Edit 

Po 1 to nie spam. Po 2 bany nadałem ja i nadałem je bo kryliście każdy każdego. W tym momencie odpowiadacie zbiorowo. Nie mam zamiaru się z wami bawić skoro urządziliście sobie jakiś harem czy ch** wie co. Ty dostałeś bana tak samo jak reszta.

• Uwielbiam 6
Opublikowano

Grasz o pseudonimie Zemezo podejrzewał jednego gracza że jest to @ Radek00721 ponieważ udawał że ma SpinBota. Ja powiedziałem że każdy może tak robić, tyle. Zemezo podejrzewał że ja go kryje, gdyż nie było go na discordzie oraz nie wiedziałem, że gra. Po za tym nic nie robiłem. Po prostu grałem na serwerze FFA. Na mapie de_mirage Zemezo postanowił zbanować mnie tak naprawdę za nic, a więc bardzo proszę o odbanowanie, gdyż za takie coś nie powinno być bana!

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.