Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sQuashi Katujemy.eu

Nick admina karającego: durus 

Data/Mapa: 19;06;2020

SteamID: STEAM_1:0:510452643 

Serwer (mod):        arena #1                       

Opis sytuacji: Wszedl na serwer i knebel. Chcialbym zobaczyc dowody i gdzie jest napisane w regulaminie ze nie mozne pisac tego stwierdzenia :)

ADMIN: Zakneblowano sQuashi Katujemy.eu na 3000 minut (powód: obraza osob 3 ( dowody)).

3. Wyzywanie, obrażanie innych - Gdzie w tych 3 wiadomosciach jest zawarte wyzywanie lub obrazanie innych bo nie moge sie dopatrzec? 

wszedlem na serwer po mucie 60 minutowym wiec napisalem siema JD ( Jest Dobrze) wiec zastanawiam sie gdzie ta prowokacja i obrazanie

No dobrze miales rozmowe z @ sebek18  i dostales jakas zgode na mutowanie czy tam gagowanie za JD ale skoro odnosisz sie do regulaminu to gdzie sie to znajduje w regulaminie bo nie moge znalezc. Mnie wchodzac na serwer obowiazuje regulamin w regulaminie nie ma ze nie mozna pisac jd jezeli chcecie za takie cos kickowac ustalcie to w regulaminie skoro te dwie literki sa az tak kontrowersyjne na serwerze ; ) 

^ do tego mi sie najpierw ustosunkuj.

a z mutem bylo tak ze pytasz sie na ile chce mute za jd 2 czy 3 dni no to mowie daj na 3 dni. Po czym bo konwersacji na temat tego slowa gdzie sam powiedziales do mnie "ciesz sie ze weszlem z toba w konwersacje" dales mi muta za naduzywanie mikrofonu no to gosciu albo wchodzisz ze mna w konwersacje i wyjasniamy sobie wszystko albo wchodzisz w konwersacje i jak skonczyly ci sie argumenty wpierdalasz mi muta za naduzywanie mikrofonu XD 

i nie wklejaj mi regulaminu do posta " zapoznaj sie zanim wejdziesz na serwer" bo mowie regulaminu nie zlamalem. Do prowokacji sie moge przyznac ale jak juz mowilem o JD nic nie ma wiec ustalcie sobie jak jest z tym jd i zmiencie regulamin. Bo jak narazie to ta gadka jest taka sama jak na serwerze z toba zero argumentow 

Ale co mnie obchodzi decyzja w sprawie innego muta. Regulamin jest jaki jest ustosunkujesz mi sie do powyzszy argumentow czy dalej beziesz pomijac? :)

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Już wczoraj dostałeś muta, za nadużywanie. Wielokrotnie łamałeś regulamin na czacie głosowym. Jeśli będzie to wymagane mogę rozpisać demko.

Gaga otrzymałeś za wczoraj.

[★ VIP ★] sQuashi : JD

[★ VIP ★] sQuashi : SIEMA JD

[★ VIP ★] sQuashi : GDZIE TEN MUT
I tu jeszcze prowokacja.

Prowokacji wczorajszego dnia było więcej. Wszystko znajduje się w logach

Skoro wszyscy powołują się na regulamin również to zrobię.

3. Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 10 minut do 7 dni.

19.Prowokowanie - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 10 minut do 1 dnia.

*KARY NIE SĄ PODANE W KOLEJNOŚCI, ADMIN WYBIERA, CO NAŁOŻYĆ.

Poczytaj zanim wejdziesz na serwer

Szybciej miałem rozmowę z @ sebek18 i jako opiekun wyraził zgodę na mutowanie/gagowanie graczy za "JD" Dziękuję.

A w dodatku sam prosiłeś o muta, to masz gaga

Tu masz decyzje @ sebek18  już szybciej w tej sprawie

@ NeQ. Jest mozliwośc nadania graczowi bana na serwerze?

• Haha 2
Opublikowano

Przykro mi, ale w taki sposób nie będziemy rozwiązywać sprawy. 

Odrzucam.

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.