Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Irenka

Nick admina banującego: Zeus

Data/Mapa: 2:15 | 17/06/2020

SteamID: STEAM_1:0:553249528

Serwer (mod):  [PL] ★ ✔ ARENA 1VS1 ✔ ★ 128TR Katujemy.eu                            

Opis sytuacji: Dostałem bana za ,,Czitowanie" 

Nie mam pojęcia dlaczego dostałem bana, niech Zeus się na ten temat wypowie,jak grałem to bodajże gracz Wawryk stwierdził na mapie old_banana iż mam wall hacka a sytuacja wyglądała tak ze poprostu dałem full auto z negeva i siadła bania za 20 strzałem gdzieś :p i tyle. Macie demko to sprawdzicie.

Opublikowano

Link do demka: http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20200617-021042-688110120-am_grass2_katujemy_KAT-_PL__________ARENA_1VS1_________128TR_Katujemy.eu_1shot1kill.pl.dem.zip

Witam, z góry chciałbym oznajmić, że decyzja była pochopnie podjęta oraz wynikła z  presji użytkownika na serwerze, oczywiście nie powinienem się kierować tym co inni mówią ale co się stało to się nie odstanie,

chociaż nie powiem, że nie było kilku dziwnych akcji.

Przy każdej akcji stoisz praktycznie cały czas AFK co może oznajmiać tylko jedno ;)

1:45 - Dziwne namierzanie przeciwnika przez ścianę, owszem mógł go słyszeć lecz wątpie skoro stał AFK.

2:20 - Stanie AFK 7 sek po czym headshot z dupy nawet nie kontrolując fullauto

3:03 - 3:12 - Widać, że jest posiadany aimlock

3:38 - 3:55 - Kolejny przykład używania aimlocka, po czym kolega poszedł AFK jak gdyby nigdy nic, moim zdaniem myśląc, że zdąży skonfigurować

4:42 - Od razu widać lag gry oraz modelu kiedy inni nie mieli żadnych lagów co może wiązać się z używaniem wspomagaczy oraz celownik przeskakujący od razu na głowe

TSTKATM5O

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.