Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: durus1109
Nick oskarżonego: Kashperek
IP lub SID oskarżonego:

STEAM_1:0:511946388

Data i czas zdarzenia:------
Przebieg sytuacji: Skarga tyczy się paru akcji. Jedną z nich, w sumie już ciągłe zachowanie. Kashperek notorycznie nadużywa administratora.

1.

415B46AD383D89E7F0030C2B274332BD27FD9A21

2.

64D873B2BD01A63ACCE8EBAE59FF732756D4732D

3.

FC73528498D4B068EF8CF79E7ECC5EE6D0CD368F

Do tego nasz admin kara graczy za kulturę, mimo ze sam jej nie przestrzega. Jeden z graczy został ukarany za beknięcie. Nasz admin robi to samo.

@ PandziaUważam, że też powinieneś się wypowiedzieć na ten temat za względu na to, że próbowałeś go już uspokajać.

Może i nadużywał wobec mnie, ale to było dla beki i traktowałem to jako niewinne śmiechy i kręcenie beczki także urazu do niego nie mam, bo sam się odgrywałem bez szkody dla reszty serwera.

1797846313_Beztytuu.thumb.png.af5dacd1f5480b4c88cd6deb6492066e.png

@ mysa_skrrrtChce się jeszcze wypowiedzieć na ten temat
Jeśli chodzi o mnie to testowanie komend na administracji (w tym mnie) nie jest zbyt odpowiedzialne w szczególności że gracze to widzą. Zawsze daną komendę wystarczy sprawdzić w internecie ;)

@ KekensRównież prosiłbym abyś się wypowiedział.

Jak dla mnie nie jest normalnym to, że gość rashuje graczy. Po czym stwierdza, że to nie był rush.

Dowody: Wyżej.

( Odpowiedzi osób oznaczonych będę cytował w poście, aby wszystko było w 1 miejscu, chyba że to problem)

#edit

@ KashperekByłeś ciekawy czy ta komenda działa więc pokazałem ci to. Demka nie mam co do bekania a rush to kekens

#edit2

@ KashperekTematem twojej skargi jest nadużywanie administratora. Reszta to dodatek

#edit3

Zacznij czytać ze zrozumieniem moja skargę. Mowa o rushu jest w wypowiedzi kekensa i to on o tym wspomina. Dowody mam na nadużywanie więc one zostały umieszczone. 

#edit4

Pokazałem Ci jak działa komenda, poprosiłeś o to. Demka nie mam, bo nie pamiętam kiedy to było, ale było. A pozatym sam zostałem potraktowany tym, w momencie.gdy @ sebek18był na serwerze i rozmawialiśmy z nim na ts. Śmiał się z akcji a admin nie miał konsekwencji 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to testowanie komend na administracji (w tym mnie) nie jest zbyt odpowiedzialne w szczególności że gracze to widzą. Zawsze daną komendę wystarczy sprawdzić w internecie ;)

Opublikowano

Jak dla mnie nie jest normalnym to, że gość rashuje graczy. Po czym stwierdza, że to nie był rush.

• Haha 1
Opublikowano

Może i nadużywał wobec mnie, ale to było dla beki i traktowałem to jako niewinne śmiechy i kręcenie beczki także urazu do niego nie mam, bo sam się odgrywałem bez szkody dla reszty serwera.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Może i nie zostałem oznaczony, i jestem nowym adminem i mój głos może nie być brany pod uwagę, to nie raz widziałem jak gracze osądzali go rush, a on tylko  podchodził do połowy i czekał do 25s. Nigdy nie widziałem żeby on przekroczył połowę przed 25 s

• Haha 2
Opublikowano

Prosiłbym o podanie demka, w którym rushuje i bekam na chacie głosowym, jeżeli już wpływa na mnie taka skarga, jeżeli nie macie takowego, to nie rozumiem skąd takie informacje. Nie przypominam sobie takich sytuacji. Tak jak wspomniał wyżej @ Rqusek często lub nawet w każdej arenie podbiegam do połowy, nie przekraczając jej przed 25s.

Skoro tak już siebie obwiniamy to Twój voteban na mnie też był komendą, którą "testowałeś". Jakoś ja nie robiłem z tego powodu skarg i innych żałosnych wręcz zachowań tylko po to, by kogoś udupić. Dodam tylko, że komendy testowałem tylko na administratorach, bądź też swoim koledze, z którym byłem aktualnie na TeamSpeak'u i wyraził mi na to zgodę. Do testowania komend się przyznaję, tylko nie rozumiem skąd ta skarga, mimo, że sam blokujesz mi dostęp do serwera na 30 minut, w czasie których mógłbym być aktywny na serwerze. 

Edit: No to skoro nie ma demka to albo należy się zastanowić czy pisać takie rzeczy, albo iść i poszukać i napisać tą skargę z należytym dowodem, nieprawdaż? Po za tym skoro @ Kekenszgłaszał, iż rushuje to dlaczego Ty piszesz o tym w skardze? Jeżeli jest takie demko to proszę o podesłanie, przypominam, że liczy się tutaj rush za połowę, a nie podejście do połowy.

Edit2: W takim razie poproszę dowody na ten "dodatek", gdyż jest on bezpodstawnym oskarżeniem.

Edit3: W takim razie nie mam nic więcej do powiedzenia. Proszę również o rozpatrzenie zachowania @ Durusz komendą voteban na mnie.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

@ Kashperekjeżeli nie wiesz co robi dana komenda to wystarczy poszukać w internecie lub zapytać się innych adminów.

Używajmy tylko komend, które są potrzebne w danej chwili!

Nie ma dowodów na rush i bekanie. 

Każdy może się domyślić co robi komenda "voteban" i nie trzeba tego sprawdzać.

@ KashperekDostajesz słowne ostrzeżenie  i kolejne takie akcje będą surowo karane.

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.