Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję kilka głosów aby znaleźć się w pierwszej piątce, ale bez pomocy nie dam rady :) 
chodzi o to aby podać swój email (zaznaczyć wlasciwe) poszukać nicku Patrycja i pod nazwijmy to.. wypowiedzią :D zostawić swój głos :) 
wypowiedz moze przeskakiwac miedzy skrajnymi stronami, konkurs wydaje sie śmieszny (wypowiedz też :) )ale co tam.. :D myślę że mogę na was liczyć :) Z góry dzieki :)

http://konkurs.joanna.pl/bez-kategorii/witaj-swiecie/comment-page-3#comments

Opublikowano

Mam nadzieję, że to Twoja odpowiedź:

zapewnienie sobie chwili ciszy w samotności, z relaksującą muzyką w tle, przy świecach, oraz podarowanie swojemu ciału jak najwięcej delikatności i odpoczynku podczas kąpieli a następnie podczas zabiegów kosmetycznych. To ukojenie dla mnie po ciężkim tygodniu :)

Bo właśnie na to oddałem głos, było wiele Patrycji ;p

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam nadzieję, że to Twoja odpowiedź:

zapewnienie sobie chwili ciszy w samotności, z relaksującą muzyką w tle, przy świecach, oraz podarowanie swojemu ciału jak najwięcej delikatności i odpoczynku podczas kąpieli a następnie podczas zabiegów kosmetycznych. To ukojenie dla mnie po ciężkim tygodniu :)

Bo właśnie na to oddałem głos, było wiele Patrycji ;p

Tak tak :) taka 'umęczona' wypowiedź :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.