Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: KiLLeR333
Nick oskarżonego: Stalker
IP lub SID oskarżonego: 76561198421653941

Data i czas zdarzenia: 13.06.2020
Przebieg sytuacji: okradł mnie na 150zl w skinach chcialem kupic odniego monety na serwerze zawsze kupywalem monety w sklepie na forum ale ze on ma taniej to sie skusiłem proponuje dla tego pana perma na tym serwerze bo to jest psucie ekonomi serwera
Dowody:

Przechwytywanie.PNG

edit: polecam dac mu reporta za wyłudzanie przedmiatów na steamie moze go zablokuja a ja odzyskam swoje przedmioty

profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198421653941

• Haha 5
  • Przykro mi 5
  • Donator
Opublikowano

Jesteś zabawny jak ty i @ Majorinio wyłudziliście ode mnie monety to wszytko ok i dalej gramy a gdy ja was oszukam/wykorzystam to raptem tragedia piszę skargę i zgłaszajcie go bo złodziej 

przez takich jak wy straciłem admina i nawet z tego powodu nie płacze. 

Buziaczki Stalker :*

• Haha 9
  • Przykro mi 1
Opublikowano
18 minut temu, Stalker_99 napisał:

Jesteś zabawny jak ty i @ Majorinio wyłudziliście ode mnie monety to wszytko ok i dalej gramy a gdy ja was oszukam/wykorzystam to raptem tragedia piszę skargę i zgłaszajcie go bo złodziej 

przez takich jak wy straciłem admina i nawet z tego powodu nie płacze. 

Buziaczki Stalker :*

to nie moja wina ze major cie oszukał ja nie mam nic wspólnego z tym napisale jakis typ na serwerze ze chce kupic monety wiec mu dalem konatk do cb bo pisałes ze sprzedajesz ja tego typa nawet nie znam !!!!!!

edyt:sam major mnie oscamował na jackpocie na 300k 

Opublikowano

Byłeś adminem i dobrze wiesz, jakie zasady u nas panują. Okradłeś jednego ze stałych graczy z prawdziwych pieniędzy (skiny to nie monety serwerowe), który dodatkowo niejednokrotnie wspierał nasz serwer. W związku z tym otrzymujesz permanentną blokadę. Nie tolerujemy oszustów i nie będziemy.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 3
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.