Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sonaL

Nick admina banującego: dbk

Data/Mapa: 12.06.2020/ am_water_katujemy_

SteamID: STEAM_1:1:46888713

Serwer (mod):     Arena 1v1                           

Opis sytuacji: Co tu dużo mówić, bezpodstawnie dostałem bana, mam 3k godzin w grze, 9lvl faceit, to że po prostu dobrze strzelam, bądź mi sie przyfarci, nie znaczy że od razu trzeba wlepiać bana ;) Wcześniej jak grałem to było 3 innych adminów i jakoś dało się pograć

Opublikowano

Hej, powód "hax" jest mocno ogólnikowy. Konkretnie chodziło mi tutaj o autobh, które u Ciebie podejrzewałem.

Przeglądając teraz demo podaję czasówki, którymi się zasugerowałem:

14:17

16:15

16:50

Jednak po przejrzeniu "na chłodno" z przykrością stwierdzam, że moja decyzja była zbyt pochopna, a wyżej wymienione sytuacje przypominają bardziej trochę farta niż faktyczny skrypt.

Proszę o odbanowanie gracza.

@ sonaLprzepraszam za popełniony błąd. Nie miej mi tego bana za złe. Nie myli się ten, który nic nie robi.

Jeśli Cię to zadowoli mogę w ramach rekompensaty sypnąć jakimiś monetami na jackpota lub dodatki w sklepie. :)

EDIT

Link do dema: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200612-001937-813459004-am_water_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano

A więc to jednak o bunnyhopa chodziło. Jeśli chodzi o bh, to na 128 tick, jest to o wiele prostsze niż na 64, tym bardziej jeśli ktoś używa scrolla do bh, no i oczywiście też godziny robią swoje 😅. Oczywiście nie mam tego za złe, bo tylko wypełniałeś swój obowiązek. A co do monet to jak najbardziej mogą się przydać. I oczywiście jeśli bym robił bardzo dobre bh, to wszystko jest za pomocą właśnie scrolla i nie ma powodu do podejrzenia o skrypt. Pozdrawiam ;) 

• Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.