Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: dizel musi dymic

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/dizel musi dymic/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: 
Zauważyłem, iż podczas mojej gry na waszym serwerze nie widuję adminów, a zdarzają się wtedy osoby łamiące regulamin. Myślę, iż spełniam wasze wymagania i byłbym w stanie sprostać nad porządkiem na waszym serwerze. Wydaje mi się, że większość osób spostrzega mnie pozytywnie i byłbym ciepło przyjęty na serwerze jako nowy admin.

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: tygodniowo tak 10/15h

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0 : 0 : 235510812

Czy posiadałeś już admina: TAK

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? Tak

Coś o sobie: 
Młody byczek z luzackim podejściem do życia, w wolnym czasie lubiący pogrzebać przy skuterkach. Motoryzacja to moje drugie imię. Dużo spędzam czasu ze ze znajomymi (głównie weekendy). Jestem bardzo przyjazną, opanowaną osobą i mógłbym wnieść wiele dobrego na serwer

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: No to było trochę czasu temu pod innym nickiem dużo czasu grałem 

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano

+Skladka 

+Wiek 

+steam

Jestem bardzo przyjazną, opanowaną osobą

Prosze cie.. 

Na nie. 

IMG_20200606_150751.jpg Ciekawe ile jeszcze takich sytuacji bylo. 

@edit

Niby w bansie jeden ban tylko ode mnie. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

+ steam

+składka 

- GT, w ciągu tego miesiąca byłeś 4 razy na serwerze
- podanie. Nie wiem czemu wziąłeś wzór z szybkiej rekrutacji a nie z normalnego wzoru do podania.
- I ten screen co wysłał powyżej @ DOPE. Napisałeś, że jesteś przyjazną i opanowaną osobą a po tym screenie widać jak tak naprawdę jest.
Jestem na NIE!!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Składasz podanie będąc 4 razy przez 30 dni na serwerze, raczej rozsądny człowiek wstydziłby się zrobić taki krok.

Masz microfon, a nie odzywasz się/mało się odzywasz przez to nie jesteś nawet rozpoznawalny, lecz osobiście Cię kojarzę.

Steam, składka musi być to żaden plus. 

Nawet wzoru do złożenia podania dobrego nie wziąłeś to gdzie do funkcji administratora serwera.

Na nie.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.