Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:   yomenik

Nick admina banującego: Daster

Data/Mapa: 20:26 | 05/06/2020

SteamID: STEAM_1:1:526970130

Serwer (mod):  ★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2                         

Opis sytuacji: To nawet ciężko opisać dostałem bana bo mam 2 lvl, pozdro a admini to się do tarcia chrzanu nadają ciężko wytłumaczyć daną stytuacje to dam ci bana a co, bo masz 2lvl 

https://banserwina.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:526970130&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Witam,

No to tak:
-świeże konto steam + prywatne
-2.lvl na cs-ie
-ten clantag animowany wh,aim,bh to dla szpanu?

- nowy na serwerze

Te czynniki już były zastanawiające i pozwalały mi na podejrzewanie ciebie. 
A teraz do demka:
27:42- ta głowa ze scouta bardzo dziwna, celownik nie był na głowie
29:32- nie wiem czy to lag na demku ale te dwa pierwsze strzały z ak trafiły pomimo tego że celownik był
       daleko od ciała
33:09- tym razem nie wiem czy to wina demka czy odrzutu ale znowu strzelasz w powietrze a kule trafiają na początku w przeciwnika
33:16 - to samo co kilka sekund temu
34:02 - skan przez moło, możliwe że info było ale też podejrzana akcja
35:00-36:00 (cała runda)- no ten moment jak wskoczyłeś do undera praktycznie idealnie wcelowany w przeciwnika
           też podejrzany, nagle ci się celność poprawiła w tej rundzie
36:13- na moment patrzyłeś na przeciwnika idealnie wcelowany przez ściane
39:37- nikt nie patrzy na midzie zakrętu, nie sprawdziłeś tego miejsca(nawet się w tamtą stronę nie obróciłeś)
 tylko od razu popatrzyłeś na under.
40:04 - ten flickshot też podejrzany, ten strzał nie powinien trafić
41:07 - skan na aparty, celownik przebiegał prawdopodobnie w pierwszego przeciwnika, jedyny moment w grze kiedy użyłeś tego skana
41:33 - za tą akcje dałem ci bana, celownik w powietrzu, stoisz w miejscu więc nie ma mowy o odrzucie,
        a trafiasz w głowę. A celownik ledwo poruszył się w stronę przeciwnika. 

Podsumowując:

Twój dziwny movement, te twoje celne strzały pomimo celownika w powietrzu, dziwne skany co chwila, i ta akcja na koniec, wszystko wskazywało na wspomagacze. 

Nie powiedziałbym że miałeś Wallhack, ale co do Aimbota nie miałem już raczej wątpliwości. 

Proszę również o zaniechanie używania takich komentarzy w stronę administracji. Są tam porządne i sprawiedliwe osoby.

A ta prowokacja pięknie pokazuję twój poziom kultury i wychowania :).

Demko:

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200605-194423-1683916914-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Z poważaniem,

Daster

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.