Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziecku bycia chrzestnym się nie odmawia.

Jak będziesz pracować w niedzielę to przyjdzie kara Boska xDDD

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Gdy sobie smacznie jem obiadek i chcę porozmawiać, a tu nagle padają słowa od Rodziców.

"jak pies je, to nie szczeka" :placzek:

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

- Nie całować się z chłopem, bo będzie deszcz;

- Nie spać nogami do drzwi, bo tak Cię wywiozą jak umrzesz;

- Nie kłaść butów na stole;

- Nie witać się przez próg;

Coś pewnie jeszcze by się znalazło, ale to tak z grubsza najczęstsze. 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Babcia: "Jak śpiewasz przy jedzeniu, to twój mąż będzie miał głupią żonę" :gh:

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Moja Babcia: Ale z ciebie przystojniak, panny muszą lgnąć jak pszczoły do ula.

12-letni ja: FEELING SEXY - ladies man 10 guy | Meme Generator

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Nie witać się przez próg

Zbite lustro przynosi 7lat nieszczęścia

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Nie kłaść butów na stole, bo to przynosi pecha, torebki na podłodze, bo pieniądze uciekają, nie dawać w prezencie zegarka, bo liczy on czas do rozstania z tą osobą, nie dawać ciapci, butów, bo ktoś odejdzie, nie dawać kwiatów w doniczce, bo Ty albo ta osoba umrze (To akurat się sprawdziło..), pechowy czarny kot, nie przechodzić pod latarnią, nie wracać się, jak już się wyszło z domu, a jak się wróci to trzeba usiąść na 10 sekund, nie wychwalać zwierzątka, kwiatów, dziecka, bo się zauroczy, nie życzyć komuś źle, bo karma zawsze wraca.. pewnie jeszcze sporo tego było, ale wszystkiego nie pamiętam. Zabawne, bo łapie się na tym, że w niektóre zabobony wierzę do tej pory i uważam :D 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jak byłwm jeszcze małym grubskiem, to mamuśka mówiła mi, że jak będę palił to nie urosnę. Od paru miesięcy, jestem zdrowym chłopcem mierzącym 1,92m , więc raczej nie miało to wpływu na mój wzrost. Aktualnie nie pale ale to temat na inne pytanie... Oczywiście broń Boże dzieciaczki kochane nie palcie, bo to tylko niepotrzebny wydatek w waszym życiu. 

Był też temat przechodzenia pod drabinami, rozsypana sól, czarne kotki co nam przetną drogę no i wiele innych bzdór, które mają niby wpływać na nasze żyćko... Prawda jest taka, że to my jesteśmy panami swojego losu i żadne przesądy nie mogą nam zniszczyć naszych marzeń i starań. 

Nawet jeśli mają jakikolwiek wpływ, to jak powiedział Blandford Piotr "Co zrobisz gdy upadniesz? Wstaniesz! Podniesiesz się! Będziesz biec dalej. Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą." 

Z serduszka wielkiego wam powiem, że trzeba żyć chwilą i Carpe Diem.

Buzaiczki, papatki...

Bez odbioru.

:wilk:

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.