Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poproszę listę co co chcielibyście zobaczyć na serwerze.

W grę wchodzą- mapy, klasy, inne dodatki. 

Wszystko pod tym tematem. Sezon nowy przewiduję na początek/połowę lipca.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Usunięcie limitu czasu w jaki możesz przejść mapę tzn. 2,5 sek jest teraz.

Naprawienie long jump'a w klasach ktore maja go przypisanego

mapa gamerfun nie ma stref start zone i end zone

tansze odrodzenie? 1k to troszke duzo jak longjump kosztuje 400 ;/

dodanie komendy !daj/!przelej zdaje mi się, że nie potrzebnie zostało to usunięte a jest to dosyć potrzebna komenda do gambling'u na serwerze i pomocy nowym graczom ;p

@ Erwin  2,5 sek jest przeciw skracaniu które jest i tak czy siak dozwolone więc limit bez sensu.

Long jump powinien działać jak ze sklepu tylko zamiast 100% jak tam dawał np 80%. Prosto mogę ci to zaprezentować jak takie coś działa bo na tych klasach nie działa bo testowałem. Longjump ze sklepu daje 100% czyli jak za skok masz 50 to wtedy masz 100. A w klasach myślę, że takie 80% byłoby odpowiednie a przy zakupie longjumpa ze sklepu zmniejszałoby się do 140%. Prościej mi to by było wytłumaczyć na ts'ie + pokazać o co chodzi. 

A za sprzedawanie w każdym bądź razie może byc permban znudzi się w końcu to komuś, a demka działają więc nie widzę w tym problemu.

I tak od razu kilka map których nie widziałem a są przyjemne ;p

https://gamebanana.com/maps/195425

https://gamebanana.com/maps/194964

https://gamebanana.com/maps/189970

https://gamebanana.com/maps/168196

+jackpot - przesuniecie calej tabelki ktora zaslania pol ekranu tzn walniecie jej  w gorny rog i jako tako pomniejszenie jej bo serio zajmuje duzo miejsca. 

+Naprawienie LG (LONGJUMP'A) w klasach ktory nie dziala.

+Dopieszczenie regulaminu żebym nie musiał słuchać dwóch odmiennych zdań administracji na dany temat. tzn. jeden mówi, że tam gdzie wskoczysz klasą nopremium to możesz wejść i zabrać broń inaczej nie, bo są 2 wersje, że możesz i nie możesz. 

+ułatwinie wbijania lvli bo max jest 1001, a do resetu wbijane sa maks 200.

+Dodanie większej ilości rang bo grając 2 tygodnie wbijam ostatnią.

+zmienienie nagrody za top1 range imho jest to bardziej wymagajaca rzecz niz wbijanie lvl'i bo tam się licza pobite rekordy/przejscia map nie ilość odpalonych pułapek i zabójstw enemy.

+bardzo prosze zebyscie usuneli ten limit bo wiele map jest na 1/1,5 sek a nie na 2,5 gdzie kto ma farta temu sie uda. 

+dodanie !ruletka gdzie moznaby bylo obstawiac na np red/blue/green/yellow red/blue=x2 green=x6 yellow=x10

przypomnialem sobie bardzo ważną rzecz tzn. !free które blokuje podnoszenie broni i umożliwia tylko only knife po czym w next rundzie buguje sie kosa i jej nie dostajesz.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Dnia 24.06.2020 o 18:07, Stis123 napisał:

Usunięcie limitu czasu w jaki możesz przejść mapę tzn. 2,5 sek jest teraz.

Naprawienie long jump'a w klasach ktore maja go przypisanego

mapa gamerfun nie ma stref start zone i end zone

tansze odrodzenie? 1k to troszke duzo jak longjump kosztuje 400 ;/

dodanie komendy !daj/!przelej zdaje mi się, że nie potrzebnie zostało to usunięte a jest to dosyć potrzebna komenda do gambling'u na serwerze i pomocy nowym graczom ;p

Moze to nie propozycja ale sprzydaloby sie zeby administracja wyzsza niz admin wchodzila na serwer.

Limit- aby zapobiec skracania map, dodaliśmy blokadę 2.5 sekundową na zasadzie wywalania gracza.

Long jump- long jump działa na zasadzie, aby szybciej zdobywać prędkość, w jaki sposób chcielibyście, aby to działało?

Co do mapy- @ KennySSS proszę zajmij się tym.

Tańsze odrodzenie- mogę zmienić kwotę od następnego sezonu na 500 monet.

Komenda !daj/!przelej- pomyślę, ale doszło do sytuacji, gdzie gracze sprzedawali monety dla innych.

• Lubię to! 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Dodałbym jeszcze tagi w tabeli i na chacie tzn: F2P (gracz bez prime), Gracz (gracz z prime), Administrator, Opiekun, Właściciel.
- Popieram dodanie komendy na przelewanie monet (!daj, !przelej, !pozycz)
- Klasa: Szczęściarz: 40% na zrespienie się po śmierci, dodatkowy exp, monety za zabójstwo, auto-respawn przez pierwsze 10 sekund.

Opublikowano
Dnia 9.07.2020 o 16:19, k i v v 3 r napisał:

- Dodałbym jeszcze tagi w tabeli i na chacie tzn: F2P (gracz bez prime), Gracz (gracz z prime), Administrator, Opiekun, Właściciel.
- Popieram dodanie komendy na przelewanie monet (!daj, !przelej, !pozycz)
- Klasa: Szczęściarz: 40% na zrespienie się po śmierci, dodatkowy exp, monety za zabójstwo, auto-respawn przez pierwsze 10 sekund.

Za mocna klasa. Od jutra będę pisał. 

Zapraszam do kreatywnych propozycji, tutaj coś uwzględnię. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.