Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym pogratulować Administracji i osobą, które przyczyniły się do rozwojów serwerów naszej sieci. Z tego co widzę to jeszcze serwer BF2 jest trochę pusty ale to szczegół. Jak już wam pewnie wiadomo albo i nie jakoś w styczniu bądź grudniu pisałem propozycję nowego serwera ( Zombie mod ). I tutaj chciałbym uzyskać ,,drugą,, informację / odpowiedź czy w obecnym czasie macie zamiar stworzyć nowy serwer ??. Jeżeli tak z całą przyjemnością pomogę w beta testach.

Ps. Czekam z niecierpliwością na ten serwer tak jak kiedyś na JailBreak. :D

• Właściciel
Opublikowano

Jak widzisz BF2 się nie kręci bo zabrakło już funduszy aby i tam zakupić reklamę. Wnioskując można się domyśleć, że nowego serwera nie postawię ponieważ skupiam się obecnie na aktualnych. Myślę, że pierwszym serwerem jaki powstanie to FFA, które obiecałem wznowić, planuje to na marzec ale nie wiadomo jak potoczą się fundusze, na razie jest ciężko ale daje radę :)

Opublikowano

Serwerami zajmowałem się na bieżąco i z tego co sam widzę widac przypływ graczy. Obecnie w planach zombie moda myślę ze nie będzie tak jak powiedział Dudnes będziemy chcieli wznowić FFa. Co do BF2 jutro wracam i przejmę kontrolę nd serwerem BF2 mod i za pewne po kilku dniach zobaczyczycie tego efekty.

• Właściciel
Opublikowano

Danio głównie efekty są na serwerach bo kupiłem reklamy  :P , ale głosy wiadomo też coś dały.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.