Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

1666904422_podlup2.png.d20f1b8617775cf20a1fa91198a2e723.png

Witajcie, Katy. Mamy środę, a oznacza to kolejne wydanie "Pod Lupą".

Dziś pod Katowe szkło powiększające trafia największy spamer SB tego miesiąca, pani opiekun serwera Retake Only Pistol oraz administratorka serwera Multi Arena 1v1 #1

Jest to oczywiście@ kinia.

Zapraszam do czytania

"Bardzo miła osoba, z którą można naprawdę miło porozmawiać, pograć mmy i w kalambury :D."

"Jest zaje*iaszczą osobą z którą zawsze możesz pogadać i się pośmiać, bardzo kozacki admin i niedługo opiekun arenki.

Nie wiem co jeszcze napisać, uwielbiam ją"

"Niby taka milusia, ale jednak momentami staje się bardzo toksyczna. Pewnie @ Karcokma na nią wpływ, ale nie będę wnikał. Mimo to wszystko jest wspaniałą osobą."

"@ kiniaJest miła, kochana, uczynna i miło się z nią rozmawia, ale nie ma dystansu do siebie i czasami staje się toxic."

"Kinia, to najmłodszy opiekun na sieci czasami ma odpały i jest nie normalna w sumie tak jak ja lubi sobie pograć "no toxic mm" albo gra z "boosting service" trochę dystansu i idealna Kobitka"

"Początkowo byłem do niej sceptycznie nastawiona, ale później zauważyłam, że bardzo szybko odnalazła się na forum. Przemiła osóbka."

"Hejka. No młoda, dziewczyna, która z niczego pnie się coraz wyżej na forum i na serwerach. Została opiekunem co dla mnie jest ogromnym zaskoczeniem. Na arenkach nie zawsze było ok, ale mam nadzieje, ze retake poprowadzi jak najlepiej. Życzę jej powodzenia. Ps. Młoda, Pamiętaj, ze mimo tego, ze dogryzam ci czasami to i tak Cię kocham i mimo wszystko cieszę się, że tak łatwo idzie ci rozwój na sieci <3 <3 <3"

"Bardzo szybko odnalazła się u nas i od razu i od razu udało mi się ją poznać. Pomimo malutkiego problemu z jej toksycznością idzie bez problemu z nią dojść do porozumienia."

"Z moich, nazwijmy to obserwacji, zauważyłem, że bardzo chętnie szuka znajomych i unika konfliktów. Niestety nie udało mi się z nią jeszcze porozmawiać, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni^^"

" @ kiniajest bardzo miłą osóbką, która niepotrzebnie trafiła w towarzystwo alkoholików:Kappa2:"

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Ładnie ładnie. Dobra baba ta Kinia, szkoda, że ruda XD

• Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Jeju ile słodyczy haha:cat3:
Dziękuje i uwielbiam was! Buziaczki!:serduszko:
@ AdaśGitarka właśnie bardzo dużo słodyczy, ale też jest o mojej toksyczności :Kappa2:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.