Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, poza faktem ze dałem jej wczoraj prezent zamiast dzisiaj to było git XD białego storczyka. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Razem z rodzeństwem złożyliśmy się i kupiliśmy kolczyki oraz kwiaty.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja jeszcze dziś mam zamiar kupić, na razie złożyłem życzenia, później będzie czas na kwiaty, toffifee i film 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Oczywiście, że tak. 
Życzenia, Kwiaty, Słodycze, Lotto, Zdrapki oraz pełen bak paliwa :D

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ramkę z naszymi zdjęciami i kwiaty. A no i słodycze, ale już je zjadłam :Kappa2:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Różowego storczyka i rożne słodycze (ja jestem jej największym prezentem ;d) Życzenia też złożone i życze też innym mamom wszystkiego dobrego!!!! <3 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Swojej rodzicielce wszystko co najlepsze, parasoleczke by jej piękne włosy nigdy więcej nie zmokły, spódnicę tak piękną, że jej psyjaciółki z pracy oniemieją z zazdrości i oczywiście największa bomboniera jaka była w sklepie.

Ale powiedziała, że i tak największym, najlepszym i bezcennym prezentem jaki mogła dostać, są jej dzieciaki. Dlatego nawet jak was nie stać na prezenciki kochani, to poprostu podejdźcie pysie do mamuśek swoich i powiedzcie dzięki mamo że jesteś i wsysytkiego najlepsego. Przynajmniej tyle miłego za te lata mycia waszych brudnych gaci i karmienia papkami. Na chwile zapomni jakimi małymi skur.... diabełkami byliście.

Pozdro

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.