Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: VACCATION :p 
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: rqkuuu
Opis sytuacji: 

Zostałem zabanowany za nic a dokładnie to za granie z rozumemem a nie granie nie jak gold/silver a wyżej

Gram na serwerze już dłuższy czas i nigdy nie używałem żadnego oprogramowania do wspomagania

Miałem 1 tylko akcję co terrorysta rzucił smoke na rampę ja postanowiłem przeskanować i dostał  na farcie głowę,Później żadnej podejrzanej akcji nie było.

I co ca za 1 fartowną akcję ban..? To jest śmieszne jak nawet nie ma żadnych konkretnych dowodów itp, ani nie używałem żadnego oprogramowania wspomagającego.. Nie po to wbijałem prime oraz wpłacałem kasę na steam aby czitować i stracić konto z grą . A po za tym jak bym miał czity czyli tego aima i wh to bym same głowy strzelał i celował przez ściany a nic takiego nie było. A po za tym jak bym czitował to bym nie walczył o unbana ponieważ jest mnóstwo innych serwerów ale tu zostałem niesłusznie ukarany i nikt mi nie wierzy a grałem już dłuższy czas na serwerze i spodobałą mi się społeczność itd.Podsyłam moje odpowiedzi na podesłane później niby dowody używana oprogramowania wspomagającego grę bo chyba nie dołączył ich do sprawy kiedy mu odpowiedziałem w prywatnej wiadomości z powodu zablokowania możliwości komentowania posta.

A więc tak odnoszę się do podanych  przez tego moderatora/admina momentów

13:17 dziwne skany na rampę  - skanowałem ponieważ gracz z ct z side został oślepiony fleshem i myślałem że już wbili rampą to skanowałem a gdybym miał wh to bym w nich później przez skrzynki celował a też z mojej perspektywy podczas realnej gry widziałem kawałek terrorysty choć na demku tego nie widać

15:57 to Tawoje dziwne patrzenie ze shorta pod smoke -  nie wiem jakie masz ustawienia graficzne ale od spodu smoke była luka i myślałem że zobaczę jakiegoś terrorystę wbijającego shorta i nw jak to ma być podejrzane jak w ni kogo ani nic nie byłem wcelowany 

18:33 te wychylenia twoje na krzesło dziwne      -wychylenie dziwne? Tak jak już pisałem we wcześniejszej wiadomosci nie jestem żaden silver czy kałach by nie wiedzieć że tam może być ktoś wcelowany i wychylać stopniowo by sprawdzić czy strzeli itp. a po za tym zaraz po tej sytuacji inny gracz podał info i postrzeliłem terrorystę na ct  oraz jak Twoim zdaniem wychylenia były dziwne to zobacz że jak tak wychylałem to tam nie było ciągle terrorysty

18:53 to namierzanie typka z apsow dziwne  -to było namierzanie>? po 1 to spróbuj stopniowo wychylać z awp i będzie to tak samo wyglądać a to akurat przypadek że celownik  akurat we 1 momencie jak był w apsach był na nim a po 2  przeciż było na mapie że tam są goście ale nie wiadomo gdzie dokładnie czy już  wyszli czy nie 

Podsumowując wymienione przez Niego akcje niby udowadniające grę na czitach co jest nie prawdą są błędne i źle przeanalizowane

Pozdrawiam i czekam na informację w tej sprawie

SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:445549204
Data i czas zdarzenia:20.05.2020 czasu niestety nie podam bo nie pamiętam
Dowód (ss/demko): http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200520-231245-583876244-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

• Lubię to! 1
  • Haha 5
Opublikowano

5/5 osób z UBT uznało Twoje demko za spalone. 

Koniec dyskusji. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.