Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: VACCATION :p

Nick admina banującego: rqkuuu

Data/Mapa: 20.05.2020

SteamID:  STEAM_1:1:445549204

Serwer (mod):   ★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2                            

Opis sytuacji:

Osoba która mnie zbanowała napisała powód bana "czitujesz" nie podała konkretnego powodu

Gram na serwerze już dłuższy czas i nigdy nie używałem żadnego oprogramowania do wspomagania

Miałem 1 tylko akcję co terrorysta rzucił smoke na rampę ja postanowiłem przeskanować i dostał  na farcie głowę,Później żadnej podejrzanej akcji nie było.

I co ca za 1 fartowną akcję ban..? To jest śmieszne jak nawet nie ma żadnych konkretnych dowodów itp, ani nie używałem żadnego oprogramowania wspomagającego.. Nie po to wbijałem prime oraz wpłacałem kaseęna steam aby czitować i stracić konto z grą bo główne toi nie było ale grałem na nim na niższe rangi.. A po za tym jak bym miał czity czyli tego aima i wh to bym same głowy strzelał i celował przez ściany a nic takiego nie było.

Opublikowano

13:17 dziwne skany na rampę
15:57 to towje dziwne patrzenie ze shorta pod smoke
18:33 te wychylenia twoje na krzesło dziwne
18:53 to namierzanie typka z apsow dziwne 

Jeślibym miał dłużej cie oglądać to byłoby wiecej do tego 2 razy mi napisano na u@ od gracza ze masz wh

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200520-231245-583876244-de_mirage-___________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.