Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po wielu meczach na serwerze Only Mirage #2 doszedłem do wniosku, że cele mapy to coś co sprawia niemałe problemy wielu graczom. Wiele osób próbuje wykonywać cele i wiedzą o co w tym wszystkim chodzi, natomiast duża większość (przeważnie po stronie TT) nie robi tego co powinna. Powiedzmy, że runda się zaczyna i przez 80% czasu rundy kilka osób stoi i nic nie robi w pałacach albo na respawn'ie terro, często nawet nie wychodzą z pałaców żeby pomóc swoim teammate'om i siedzą tam aż czas się skończy, zacznie się kolejna runda i znowu podobna sytuacja...

I wymyśliłem coś, co mogłoby temu zapobiec! Nie wiem czy jest możliwość wprowadzenia czegoś takiego jak automatyczne slapy, a po kilku slapach utrata punktów życia jeżeli ktoś "wali głupa" w pałacach/respie/rampie/appsachB, ponieważ takie osoby nie robią niczego pożytecznego w czasie kiedy ich drużyna walczy o każdego killa. Rozmawiałem z kilkoma osobami i uznały to za ciekawy pomysł, więc chciałem się tym podzielić.

Jeżeli coś takiego nie będzie możliwe to trudno ale myślę, że warto zrobić jakąś burzę mózgów żeby ograniczyć cały ten "syndrom" do minimum.

Pozdrawiam, 

Autist :aniol:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Uderzanie graczy w momencie, kiedy przez jakiś czas będą stali w miejscu nie ma sensu. W sytuacji, gdzie ktoś zostanie 1vs1, 2v2 itp. nie będzie mógł niczego sobie przypilnować, bo będzie dostawał uderzenia. 

Takie coś można potraktować pod przeszkadzanie w grze, co można zgłosić adminowi, bądź napisać skargę, jeśli sytuacja u danego gracza się często powtarza. Warto pamiętać, że każdy ma swój "styl" gry, przez co ktoś nie będzie wszystkiego rushować i będzie wolał jednak poczekać. To serwer FFA, gdzie poziom graczy jest ogromnie zróżnicowany i wygląda to różnie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.