Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: DBK

Opis sytuacji: Niesłusznie nadany ban za rzekome obrazy. 

Powód: Niesłuszne nadawanie kary, bez uprzedniego ostrzeżenia. Bezsensowny ban

Dowody: Bana dostałem za napisanie dla żartow na czacie: "Przynajmniej mam globala" osoby z 1 arenki zaczęli się śmiać że jak na razie to ja jestem na 7. Odpisałem "Bo dopiero co wbiłem deklu, poczekaj aż dojdę na twoją arenke". Jeżeli słowo Dekiel zasługuję na bana to większość osób na serwerze powinna polecieć.

Opublikowano

Najpierw dostałeś mute za obrazę, chwilę później wyłapałeś bana ze względu na to, że nie poprawiłeś swojego zachowania. Było to tylko 30 min, ale jeśli zajdzie potrzeba to do 24h pokażę Ci to na demku. 

Pozdrawiam.

EDIT:

Link do dema: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200519-232616-1676846292-am_banana_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

2:00 "Ty kurwa kamperze jebany" - za to dostałeś mute na 30 min, co jest i tak jedną z "słabszych" kar, które miałem prawo zastosować. Zgodnie z regulaminem:

Cytat

Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 10 minut do 2 dni.

*KARY NIE SĄ PODANE W KOLEJNOŚCI, ADMIN WYBIERA, CO NAŁOŻYĆ.

Rozumiem frustrację - czasem bywają sytuacje, w których naprawdę człowiek się denerwuje. Powinieneś zgłosić gracza, a nie go obrażać. W 90% przypadków po pierwszym wyzwisku zaczyna się fala kolejnych. Kiedy dwójka graczy się wzajemnie obraża wystarczą 2 minuty i do niepotrzebnej dyskusji dołączają inni, przez co robi się przysłowiowy "burdel".

Chwilę później napisałeś coś obraźliwego na chacie, nie pamiętam co dokładnie, a GOTV nie pokazuje naszych "wypocin" i jestem prawie pewny (na jakieś 70%), że nie było to słowo "deklu" jak napisałeś wyżej, a raczej "debilu" - nie dam sobie głowy uciąć, więc jeśli się mylę, to przepraszam.

Po tym wpisie postanowiłem nałożyć bana, który z resztą już wygasł. Zapraszam więc do gry i jednocześnie mam nadzieję, że podobna sytuacja więcej się nie zdarzy.

Opublikowano

L 05/19/2020 - 21:15:41: Chat         | Rafatus: i tak to ja mam globala
L 05/19/2020 - 21:15:42: Chat         | Rafatus: nie wy
L 05/19/2020 - 21:15:43: Chat         | Rafatus: tfu
L 05/19/2020 - 21:15:54: Chat         | Zo *_* g: !knife
L 05/19/2020 - 21:15:55: Chat         | yikes: no i chuj
L 05/19/2020 - 21:15:58: Chat         | Rafatus: bo dopiero wbilem
L 05/19/2020 - 21:16:00: Chat        | Rafatus: deklu

@ dbk Na przyszłość polecam czytać czat. Dostajesz Słowne ostrzeżenie!

@ Rafatus Ban minął, a ty na przyszłość nie obrażaj innych na serwerze.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.