Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość PPFAR

Skarga na adminów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: FireGucio
Nick oskarżonego: .:Tomek:. bądź Little.
IP lub SID oskarżonego: Nie posiadam
Przebieg sytuacji: To tak wbijam do ct na nowej mapie na serwie jest admin Tomek i Little i każe więźniom udać się do klatki terarium wszyscy się ustawiają i koniec czasu tomek był w terarium po czym wyszedł ja go zabiłem a on daje mi bana "Prowokujesz a potem zabijasz" . To tyle ban na 30 minut wcześniej na poprzedniej mapie sytuacja była taka że dostałem bana na 5 minut ponieważ nie potrafili administratorzy ogarnąć gracza o nicku z początkiem Deadly bodajże , a ja zwracałem im uwagę . Po raz kolejny zwracam uwagę na zachowanie administratorów którzy sądzą że ogarniają a sami nie potrafią czegoś załatwić i nad zachowaniem Tomka który nadużywa swoich możliwości jako opiekun przez łamanie regulaminu , a sam wymyśla nowe zasady do regulaminu co może potwierdzić gracz o nicku Cycu509 . Nie wiem najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie ankiety tylko dla graczy nie dla adminów bo pewnie tutaj większość oddała by głos na nie że tomek powinien stracić swoje przywileje.
Dowody: gracze RespektoR16^^ , borzyk22222 i kilku innych graczy .

Nie wieże w to co widzę, Powiem ci tak FireGucio ja z Cycem robiliśmy / mówiliśmy to dla żartów i jak czegoś nie wiesz to tego nie pisz bo potem tak wymyślasz / naciągasz historie, że to się w pale nie mieści. Był razem za mną na serwerze Little niech on się wypowie gdzie niby nadużywam swojej ,,rangi,, / przywilejów bo ja już powoli cię nie rozumiem. 

2. Dostałeś bana na 30 minut tak jak napisałem Prowokujesz a potem zabijasz. Był FD na mapie jail_facebook podszedłem do gr i stałem w bezruchu i biłem sobie pięścią ( bo mogę ) ty przechodziłeś obok mnie i podszedłeś na taką odległość w której mogłem cię zacząć bić ( czyli jest to zasięg prowokacji ) a potem mnie zabiłeś i powiedziałeś, że czujesz się zagrożony, TO TY do mnie podszedłeś a nie ja do ciebie więć już wiesz za co dostałeś bana.

Opublikowano

@@

- Gracz nie słuchający się upomnień Admina może zostać ukarany.

@@

Jeżeli nie znasz regulaminu zapraszam do przeczytania. Pisałem, że kto będzie przeklinał zostanie ukarany banem.

Opublikowano

Tomek ale od kiedy admin może sobie zmieniać co chwila regulamin, dodawać nowe 'podpunkty'? Skoro e regulaminir jest napisane, że wolno przeklinac to Ty nie możesz tego zakazać...

Opublikowano

Tomek ale od kiedy admin może sobie zmieniać co chwila regulamin, dodawać nowe 'podpunkty'? Skoro e regulaminir jest napisane, że wolno przeklinac to Ty nie możesz tego zakazać...

1. Acha czyli jak gracz sobie cały czas pisze na say'u i mówi przez mikrofon ,,wulgarne słowa,, to mam go nie banować chociaż, że go upominałem. Okey, to może od razu usuńmy z regulaminu  ten punkt : - Gracz nie słuchający się upomnień Admina może zostać ukarany.

Potwierdzam tomek nadluzywa opiekuna, wymysla nowe zasady,czasami wgl nie trzyma sie regulaminu

Jaszpol kolego, regulamin jest na bieżąco ,,modelowany / poprawiany,,. Ja was nie rozumiem jak ja się nie trzymam regulaminu. Ja go pisałem i ja go znam ma pamięć. Może zamiast wymyślać historyjki pokażcie jasny / konkretny dowód gdzie to ja niby sam łamałem lub łamię regulamin.

Opublikowano

Ludzi wiem, że można przeklinać ale bez przesady, że na serwerze jest np. 10 osób i te 10 osób w czasie 1 rundy napisze na say'u 2 razy bluźnierstwo to ile mam ? 20 bluźnierstw ja sobie tego nie wyobrażam, żeby każdy kto chce cały czas przeklinał.

Opublikowano

Czekamy na rozwiązanie administracjin i wyciągnięcie konsekwencji każdy zbędny post zostanie ukarany warnem +1

Opublikowano

fire gucio popieram cie w 100%.Ktos tu napisal ze moze czas na zmiane jestem na tak alw co ZWYKLY GRACZ MA DO POWIEDZENIA mam nagrane ale juz nie wsypuje tomka jak mial fk wczoraj albo w piatek powiedzial :ja to nie mam dzis glowy".Coraz wiecej sie slyszy skatg na tomka.czasami jak sie zapytam to odpowie ale w 75% nie ma odp.Ja za fk ktorego sie przyznalem dostalem bana na 1 dzien.a potem gdy "ulubieniec tomka' mial fk nie wiem kto to byl powiedzial ze jest 1 upomnienie . I sie pytal gdzie kur... sprawiedliwosc wymyslanie nowych zasad.A i jeszcze jedno zwracam uwage tomkowi ze za duzo w ct to nic na to nie robi co to za opiekun co?!!!! Bym sie mogl rozpisywac ale widze ze nie ma sensu bo i tak bedziecie mieli to w ......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.