Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Krzysiek
Twój nick na serwerze: PucujSie
Mutacja głosu: Tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/PucujSie/145.239.16.82:27015/
Znajomość komend admina [1-10]:5/10 (Poduczę się <3)
Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź.): Nigdy nie byłem Administratorem Na jakim kolwiek serwerze, ale zależy mi na nabyciu tej rangi, ponieważ
zależy mi na uczciwości na waszym serwerze (Only Mirage #2). Zaczynam od zera parę komend znam już na pamięć, każdy zaczyna kiedyś od zera i prosiłbym o
szanse rozpoczęcia przygody Administratora na tym oto Serwerze. Gram w Nocy i bardzo często widzę jakiś graczy którzy grają nieuczciwie i perfidnie
strzelając przez ściany. Owszem otrzymywałem kary na waszym serwerze typu mute za Nadużywanie mikrofonu, Obrażanie Graczy Potrafię się dostosować do
zasad panujących na serwerze. Tak Mogłem wcześniej się dostosować, lecz każdy lubi czasami Po odwalać. 
Posiadasz działający mikrofon? Tak 
Kontakt (GG/Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198982929647/
Steam ID: STEAM_0:1:511331959
Posiadasz konto Prime?: Tak
Zapoznałeś się z wymaganiami admina?: Tak pomimo, że nie mam napisanych 10 postów i przesiedzianych 5 godzin na forum Postanowiłem spróbować
(Posty i godziny odrobię)
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Witam.

+Zgłaszasz na u@, piszesz mi na steam jak jest cziter na serwerze  za to mocny +

+Wiek

+mutacja

+/-bywasz na   serwerze  głownie w godzinach  nocnych  jednak te gt przydałoby się poprawić 

+/-Dlaczego ja

+/-sm ale  komend szybko się nauczysz 

-No i te twoje nieszczęsne zachowanie jestem w stanie zrozumieć ,że każdemu czasem odwala 

ale nagminne  przeklinanie i obrażanie innych graczy  itd.  Nie jest czynnością pozytywną  . 

Jako  admin  musisz dawać przykład innym . zachowując się w sposób dojrzały i opanowany.

Reagować gdy widzisz, że się iskrzy  i temu zapobiegać a nie się docinać.

jestem myśli żeby...

Dać mu tydzień próbny  obserwując jego zachowanie  w jaki sposób się do kogoś odnosi itd.

Biorąc pod uwagę  mała ilość adminów na serwerze  Jestem za tym żeby dać mu szanse ten  tydzień próbny 

Spróbować nigdy nie zaszkodzi jeżeli zawiedzie wiadomo jak to się zakończy .

Mam nadzieję ,ze docenisz moją chęć pomocy i pokażesz, że człowiek potrafi zmienić swoje zachowanie na lepsze.

(Spróbować naprawdę nie zaszkodzi zobaczymy ile jest warte dane  słowo.)

Trzymam kciuki i mam nadzieję, że  się nie zawiodę oraz  rozmawiając ze mną byłeś szczery  nie wnikając w te "żarty".

Pozdrawiam BedNasz

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.