Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BORO NA DZIESIĘCIU

Nick admina banującego: Rolf

Data/Mapa: 08.05

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198240622470/

Serwer (mod):   Deathrun                           

Opis sytuacji: 

Chciałbym się odwołać od wczorajszego perma  , który został nałożony przez administratora serwa deathrun  o nicku rolf.

Uważam, że zostałem za surowo ukarany za ukrywanie gracza na aktywnym banie to ,że mam w znajomych gracz to nie znaczy że ukrywam.

Uważam , że Ban na taki okres jest zbyt długi.

Skąd mam pewność czy gracz na prawdę tak się nazywa i nie podszywa się pod kogoś innego.

I nikt nie ma  takich pewności.

Jeśli uważacie, że ban jest słuszny to tylko mogę prosić o skrócenie bana i przeprosić.

Bardzo tego żałuje.

Pozdrawiam

Boro

• Haha 1
Opublikowano

Zacznę tak, tym odwołaniem dla mnie sam się przyznałeś po raz kolejny, że ich ukrywałeś, pisząc np.: "Bardzo tego żałuje".

Druga sprawa wczoraj rozmawialiśmy na ts wraz z @ Japoniec.oraz @ boomer_gdzie sam się przyznałeś do ukrywania dwóch gracz. Powiedziałeś nam, że gracz Dziadu, który posiada perma, napisał do Ciebie, żebyś go nie wydawał, bo chce sobie pograć. Przyznałeś się również, że widziałeś, iż gracz @ ZOT3Yto @ frostinhoooziomal, który również posiada perma. Uważam, że ban permanentny jest odpowiednią karą za ukrywanie dwóch osób grających na aktywnym banie.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
Opublikowano

Decyzja o zbanowaniu gracza została podjęta wspólnie, tak jak wspominał @ roLf, podczas rozmowy bylem obecny ja oraz @ Japoniec.

edit. @ BoRo spamowanie raczej nie wyjdzie Ci na dobre, poczekaj na odpowiedz opiekuna/właściciela i wtedy będziesz miał sprawę  czarno na białym. Jeżeli chcesz z nami pogadać to wiesz gdzie nas szukać ;> 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Tak a kto się pytał o monetki czy mam po co wam moje monetki ? Żeby się nie zmarnowały? czy na przekupienie za unbana?? hmmm?

i jakieś interesy własne ?

hmmm?

• Haha 1
Opublikowano

A mówienie rzeczy prywatnych pod wpływem alkoholu na serwerzy jest słuszną opcją ?

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.