Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1.Nick z serwera: M@TR@X CSGOspeed.com casedrop.eu
2.Imię: Maciej
3.Wiek:16
4.Steam ID:STEAM_1:1:118801162
5.Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/M%40TR%40X CSGOspeed.com casedrop.eu/91.224.117.62:27135/
6.Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Niestety żadne ani razu nie byłem adminem lecz mam nadzieje że dacie mi szanse się wykazać.
7.Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 3-4/10
8.Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:
1-Rzadko widzę administracje przynajmniej w tych godzinach co akurat ja gram.
2-Jestem chętny pomagać innym osobom szczególnie tym nowym którzy grają pierwszy raz w ten tryb aby nie łamały regulaminu oraz dać wskazówki do grania w ten tryb.
3-Wiele osób łamie regulamin lub się do niego nie stosują
Kilka zdań o mnie: Nazywam się Maciej jestem w technikum w pierwszym roku na informatyce. Interesuje się nią lecz najlepszy nie jestem lubię uprawiać sport a dokładniej kalistenike szczególnie w tym okresie czasu kiedy trzeba siedzieć w domu. Jestem też graczem oraz osobą która często siedzę przy komputerze lub telefonie ale z umiarem lubię też pomagać innym szczególnie gdy umiem lub jestem na tyle dobry i obeznany z tematem. Często pomagam innym osobom na tyle ile jestem w stanie.

9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4h+ dziennie obojętnie od dnia w dodatku często jestem online na steam wtedy też można do mnie pisać.
10.Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak razem z mutacją
11.Akceptacja regulaminu admina/serwera:   Tak akceptuje oba regulaminy
12.Linki do poprzednich podań: To jest moje pierwsze podanie 
13.Kontakt: Steam, ts, discord, fb, messanger
14.Blokada VAC: Nie nigdy nie miałem

Przepraszam zmieniałem nick ostatnio

Edytowane przez MaTRaX
Błąd
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.