Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: I30T oDream

Nick admina banującego: 

Zbanowany przez Administratora CONSOLE

Data/Mapa:██ Katujemy.eu | MIRAGE #3 • 128 TK • !ws /// 03-17-20 11:52

SteamID: STEAM_1:0:519167399

Serwer (mod):              only mirage #3                  

Opis sytuacji:  chciałem wczoraj wejść na serwer i mi wyskakuje że zostałem zbanowany na serwerze. nigdy wcześniej nie byłem zbanowany na sieci katujemy ani żadnej innej graczem serwera om #3 jestem od października 2019 roku. po napisaniu do administratora w wiadomości prywatnej czy wie może dlaczego zostałem zbanowany wysłał mi link do banów i było opisane że zostałem zbanowany przez konsole za klonowanie kont. mój nick na serwerze to był >pandziocha<, Dziku2k, być może mój wcześniejszy nick oDream lub teraźniejszy I30T oDream 

w czasie tych 3 miesięcy mogło być tak że mój brat który obecnie jest w ośrodku wychowawczym mógł grać na wspomagaczach na swoich smurfach nie jest to wykluczone dobrze zdawałem sobie sprawe z tego że on robi źle że gra z haxami ale nic mu nie mogłem wmówić do rozsądku on miał wiele kont chwalił mi się że zaczął grać na serwerach społecznościowych i śmiać się z graczy którzy płaczą że ma jakiegokolwiek rodzaju cheatów nie jest wykluczone że grał również na sieci serwerów katujemy niestety ale gramy na jednym komputerze ze względu żenie ma sensu mieć 2 komputerów skoro on w domu był 4-5 razy w miesiącu a jako że jest ta pandemia nie ma jak przyjechać do domu. (ta wiadomość została skopiowana z wiadomości napisanej do NEQ)

Opublikowano

nie wiem, troche mi moze przykro za bezmyslnosc brata i ze na tym tracisz, ale spiewka z bratem tak stara, jak historia o tramwajach w PRL-u.

nie bede ryzykowac, ani nie chce, zeby mi ktos wlazil kolejny raz na serwer i cztiowal, bo jak sam mowisz, brat czituje na spolecznosciowkach, a wiec sytuacja moze sie potwórzyć, a to byłoby szkodliwe i dla o3m, jak i dla innych serwerow.

nastepne proby odwolan nie zmienia decyzji.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.