Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co jak co ale mi się podobają :) Jak długo zajmujesz się grafiką? ;)

Zainteresowałem się jakoś 3 lata temu, a na poważnie robię kilka miesięcy ;)

Opublikowano

Ja bym u ciebie zamówił jeszcze sygnaturkę tylko tym razem zaskocz mnie xD . ( sygnaturka z moim nickiem + napis "nie boję się śmierci" ) Liczę na twoją kreatywność xD tak jak wcześniej mam być zaskoczony a poleci reputacja w górę :D .

Okej, coś pokminię jak mi się zechce xd

Ładny avatarek, ale nie rób nic więcej dla Blondassa, on powinien zgnić w piekle. Nie zasługuje na to. :<

On mnie tu wkręcił, poza tym wiszę mu przysługę :<

Bardzo fajne prace HVTXR. Może w niedalekiej przyszłości sam Cię o coś poproszę ;)

Czekam! :D

Opublikowano

Jest coś takiego jak opcja edytuj ale przyznam pracę dość dobre lecz musisz jeszcze troszkę popracować 

Opublikowano

Zaskocz mnie, lubię coś takiego wiesz, wyimaginowanego, epickiego, coś z rozmachem :D

Daj mi 2h :v

Jest coś takiego jak opcja edytuj ale przyznam pracę dość dobre lecz musisz jeszcze troszkę popracować 

Po to robię zlecenia, żeby się szkolić, tak? ^^

Opublikowano

Jakiś niski poziom wyszedł :/ Nie bardzo określiłeś co ma tam być itd, dlatego tak wyszło. 

post-1718-0-39489000-1424635143_thumb.png

post-1718-0-76127200-1424635145_thumb.png

post-1718-0-31515900-1424635148_thumb.png

post-1718-0-44287400-1424635150_thumb.png

post-1718-0-33056400-1424635153_thumb.png

Opublikowano

Jak dla mnie to jest obrazek z internetu, trochę zabawy z kolorami + w niektórych dodatkowy obraz na kryciu. Te napisy brzydko wyglądają, nie pasują do reszty. Prace średnie.

Opublikowano

Dziękuję za krytykę. Stocki są z internetu, często pracuję nad przerobieniem go długi czas, żeby osiągnąć jakiś efekt, a czasem zajmie to 10-15 minut. Zależy od stocku, od pomysłu itd. Sygnatura/avatar ma być ładna, fajnie wykonana, nie naładowana 3463456 bajerami. :) Jestem otwarty na krytykę jak i na dobre rady, więc dziękuję, ale pisałem wcześniej - robię to od kilku miesięcy, uczę się nadal. ^^

Opublikowano

Możesz sam znaleźć jakiś stock na np http://wallpaperscraft.com/ i mi powiedzieć czy chciałbyś żeby był w innych kolorach, czy żeby była poświata itd - po przerobieniu (1h max, zależnie od zachcianek) pokażę Ci efekt, a napis to 15-20 minut max 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.