Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

1598136048_podlup5.png.667a13b78ec34730f56683b6e371c6ff.png

Witajcie. Kolejna środa, kolejne "Pod Lupą"

W tym tygodniu został przedstawiony admin serwera Deathrun oraz opiekun CoD Mod'a, czyli@ Japoniec.

Zapraszam do czytania

"Damianek to wspaniała osóbka z grzywką gimbusa. Uwielbia ciepłe kotleciki oraz Panią, która przywozi mu kebsiki.
Jest posiadaczem bardzo zaraźliwego śmiechu, który mam nadzieję, że będzie ukazywał się jak najczęściej.
Od czasu do czasu zdarzy mu się wypowiedzieć jakieś zdanie głośniej niż zazwyczaj, używając przy tym niecenzuralnych słów, jednakże wiadomo... to wszystko w przypływie emocji xD"

"Japoniec jest bardzo pozytywną osobą, która dużo się śmieje, nawet ze słowa "Kojot" XD Uważam, że jako Admin sprawuje się dobrze i nie ma mu co zarzucić, a jeżeli chodzi o sprawy poza serwerowe, to jest dobrym kolegą, z którym można na luzie pogadać, pośmieszkować i pograć w różne gierki."

"Fajna osoba można się dużo pośmiać prawie zawsze ma humor dobry opiekun serwera jedyny większy minus to że strasznie nadużywa wulgaryzmów"

"A więc japoniec to taki skośnooki skur*. Szczególnie po napojach wyskokowych. Tak na serio to bardzo śmieszna miła osoba, z którą idzie na luzie pogadać i się pośmiać =)"

"Mówią ze blizny na ciele kształtują prawdziwego wojownika, Japoniec jest bardzo puszystym wojownikiem który staraj się opiekować codem i pilnować porządku na deathrunie. Wszystko to oczywiście okraszone jest zapachem mielonego czy innego kotleta którego jegomość często wcina"

"Bardzo fajna osoba, zabawna, dobry admin i opiekun."

"Rodzaj laczka w rozmiarze 45+. Nie wiadomo skąd się wziął, gdzie dokładnie jest jego nora, ani jaki ma limit pojemności w brzuchu"

"Kulista masa ociekająca tłuszczem. Jego ulubionym zajęciem jest przegrywanie wszystkich możliwych monet na DR i pochłanianie mielonych."

"Japon to dobry chłopak. Nie pali, czasem pije, zawsze dzień dobry na klatce powie."

"Spoko kumpel do grania, chlania i nocnego gadania XD"

𝓑𝓾𝓵𝓫𝓾ś

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 8
Opublikowano

O Bebzoniec, nawet mi miło słyszeć takie słowa o nim ;)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Nie dawno wstałem, zobaczyłem godzinę "O kur.. 18 no cóż" patrzę na forum jak co chwilkę a tu takie miłe rzeczy, dziękuje wszystkim za miłe słowa <3 @ Bulbuś dobra robota, oby tak dalej :)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.