Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FISTIK

Nick admina banującego: DD2#2 Katujemy.eu

Data/Mapa: de_dust2

IP/SteamID: STEAM_0:0:546254430

Serwer (mod):      dd2#2                         

Opis sytuacji: Gram jak zwykle normalnie. Wbijam sobie na gale i dostaje 5 fpsów i wyswietla sie komunikat ze dostalem bana. Dziwny pwod i najdziwniejsze to ze nie moglem normalnie kozystac z csa i steama bo tak lagowal jakbym mial ping 1000 i 5 fpsow. Proszę o sprawdzenie logow co bylo przyczyna takiego bana. 

Wycinek z konsoli: http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=86262

• Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Wybacz ale to moja wina. Jak zginąłem pierwsza akcja jaką zobaczyłem to jak strzelasz w gościa na gali i celownik nagle przeskakuje ci na teammate'a i po kasku nawalasz. Byłem pewien, że to aim i nie wiedziałem że jakiegoś innego typa zbanowali. Pejter mi coś wcześniej mówił, ale nie zczaiłem. Ja też widziałem wcześniej fistika co miał na 100% aima. Teraz jak oglądam demo i przeczytałem, że dostałeś ub to trochę mi wstyd. Domagałem się, żeby wywalić tego czitera raz na zawsze bo dziś wracał kilka razy. Niestety trafiłem nie na tego. 
http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2005052202-de_dust2-1588708920-1588710120.zip

6:07
  No tak niby nic, ale nie na demku wyglądało to trochę dziwniej + pierwsza akcja którą zobaczyłem po twoim wejściu na serwa. Styki się zaświeciły a co mogło zagrać na twoją niekorzyść zagrało. Admina żadnego długo nie było, chłopacy narzekali że na fleszu czy tam przez smoki nawalasz i tak mi utkwiło, że czit. 

#16 "FISTIK" 4173 STEAM_0:0:546254430  22 12:04    7    0 

Co do destroyera to nie wiem jak naprawić ten mankament. 

• Haha 1
Opublikowano

@ fistik- ja od siebie dałem  już ub. Żeby móc grac, prawdopodobnie będziesz musiał odinstalować całą grę i pobrać jej zawartość ponownie. Stety albo niestety tak działa destroy

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.