Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Mały Rzułw

Nick admina banującego:WHEY

Data/Mapa:banan ale wczesniej jakas inna z takim basenem/jeziorkiem(?) Data 2020-05-03

SteamID:STEAM_1:1:546846798

Serwer (mod): 1v1 Arena                              

Opis sytuacji: No gram sobie na spokojnie, pierwsza rundka na bananiku, baituje typa zeby strzelil, nie strzelil, striggerowal sie zaczal biec do mnie wiec wychylilem na czuja (bylo slychac kroki) i strzelilem [zabiłem] i po tym dostałem bana, ale raczej nie o to chodzi. Prawdopodobnie chodzi o rzeczy z 1 arenki, tj. wow 2 lvl dostał się do areny 1 i zabija jeszcze umie uzywac scrolla to juz wgl nie mozliwe no nie. No ale nic, bunnyhopować na 128 tick nie jest trudno, wyczuć timing kółka z opadaniem na ziemię (sam nie wiem gdzie tam admin widzial autobh skoro sie wywalalem prawie co drugi skok, moze raz siadl nawet spoko, prbowalem jeszcze bugjumpowac [tj. klikac kucka idealnie w momencie wybicia, pozwala na dalszy skok] ale to tez nic takiego i nie wychodzilo mi w wiekszosci.) Co do strzałów, gram na tym koncie 50godzin na samych community bo na mm'ach jest za duzo haxow wiec nie dziwie się że 2 lvl moze wam sie wydawac podejrzany, ale ja mam tam chyba ponad 20 commendów wiec to juz chyba pokazuje ze jestem bardziej legit od takich 1lvlków co sobie prawie że spinbotują (przynajmniej mam nadzieję). Jeżeli jest jakiś moment który wam ciężko pojąć proszę was o podanie ticków/minut i sekund a ja wam wytłumaczę. Zapytacie dlaczego gram na tym koncie? Bo sprzedałem poprzednie bo mi sie po prostu opylało :D

Pozdrawiam Mały Rzułw 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Na rozpisanie demka uzyskałem pozwolenie od @ NeQ.ze względu na nieobecność admina banującego.

4:00 Bardzo szybko reaguje na wychylajacy sie model tzw. refleks boga
4.27 Po raz kolejny reaguje troche za szybko na wychylajacy sie model
5.40 -||-
6:20 Bardzo dziwne zachowanie celownika
7.03 skan w głowe pomimo ze przeciwnik nawet nie wychylil górą
7.25 podejrzany zachowuje sie jakby dokladnie wiedzial gdzie jest przeciwnik(cala runda)
8.33 celuje doslownie przy krawedzi sciany i strzela głowe doslownie jaky widzial przez siany bo taka reakcja jest niemozliwa
9.09 dziwne zachowanie bo po wyjsciu przeciwka od razu biegnie na jego resp ale byc moze widzial na chacie
10.46 celuje doslownie przy krawedzi sciany i strzela głowe doslownie jaky widzial przez siany bo taka reakcja jest niemozliwa
13.50 -||-

Link do demka:

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200503-171648-1249649369-am_water_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.