Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: i like bananas

Nick oskarżonego: .:Tomek:.

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:104881899

Przebieg sytuacji: Jest mapa jail_p4rkour czy jakoś tak, Tomek jest w CT i w ok. 4:20 otwiera cele nie wydając żadnych poleceń. No to wiadomo wszyscy uciekamy z celi skaczmy itd. i tomek mi zabrał ok. 100hp za nic, wiadome - za nic mnie uderzył więc podbiegłem mu oddać a on w tym samym czasie mnie zabił przy okazji zabijając połowę TT. Dodam, że ta sytuacja miała miejsce drugi raz w przeciagu tygodnia/dwóch lecz po prostu wcześniej nie dawałem skargi ponieważ myślałem że jakieś lagi złapał i go słychać nie było. 

Dowody: Brak, bo na serwerze nie ma HLTV ale jest sporo świadków np.: DeaDly, Miszczowskyy, Cycu i jeszcze kilku graczy którzy aktualnie byli.

Opublikowano

Nick oskarżyciela: i like bananas

Nick oskarżonego: .:Tomek:.

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:104881899

Przebieg sytuacji: Jest mapa jail_p4rkour czy jakoś tak, Tomek jest w CT i w ok. 4:20 otwiera cele nie wydając żadnych poleceń. No to wiadomo wszyscy uciekamy z celi skaczmy itd. i tomek mi zabrał ok. 100hp za nic, wiadome - za nic mnie uderzył więc podbiegłem mu oddać a on w tym samym czasie mnie zabił przy okazji zabijając połowę TT. Dodam, że ta sytuacja miała miejsce drugi raz w przeciagu tygodnia/dwóch lecz po prostu wcześniej nie dawałem skargi ponieważ myślałem że jakieś lagi złapał i go słychać nie było. 

Dowody: Brak, bo na serwerze nie ma HLTV ale jest sporo świadków np.: DeaDly, Miszczowskyy, Cycu i jeszcze kilku graczy którzy aktualnie byli.

Ja również się do tego przyznaję. Odkryłem po tej sytuacji, że moje ( słuchawki ) porty wejść do komputera są chyba ( popsute ) i przez to właśnie nie było mnie słychać, ja myślałem, że wszystko jest dobrze a oni zaczynają bunt dlatego zaczynałem ich zabijać. Jeszcze raz przepraszam ale robiłem to nie wiedząc, że nie działa mi mikrofon.

Opublikowano

Boże Tomek i znów ma CI to ujść na sucho? Od jakiegoś czasu po prostu odpierdalasz co Ci się podoba. To że masz opiekuna nie znaczy że Ci wszystko wolno. Każdego obowiązuje regulamin według którego powinieneś dostać dosyć długiego bana za te ok. 5-6 FK.

Opublikowano

Jest to kolejna sytuacja która pokazuje o poziomie serwera albo się do cholery opanujemy albo nie. Bo to już zaczyna być śmieszne Tomek nie mam nic do ciebie ale to już jest kolejna skarga na ciebie pod rząd. Wiec chyba najwyższy czas przyszedł spiąć dupę i ogarnąć serwa

Opublikowano

Boże Tomek i znów ma CI to ujść na sucho? Od jakiegoś czasu po prostu odpierdalasz co Ci się podoba. To że masz opiekuna nie znaczy że Ci wszystko wolno. Każdego obowiązuje regulamin według którego powinieneś dostać dosyć długiego bana za te ok. 5-6 FK.

1. Nie ,,odpierdalam,, to co mi się podoba.

2. To, że mam opiekuna to wiem. Również nie robię sobie to co lubię i co chcę tylko zachowuję , staram się być odpowiedzialnym.

3. Zgadzam się, każdego obowiązuje regulamin i ja go przestrzegam i powiedziałem, że wyjdę z serwera na 3 H w ramach kary.

4. Jak już napisałem powyżej nie miałem zielonego pojęcia, że mnie nie słychać.

Opublikowano

Za duzo skarg jest na Ciebie Tomku, ludzie mają dość Twoich zachowań...zawsze ma uchodzić Ci na sucho?

Opiekun serwera powinien zostać odebrany non stop problemy są z Tobą

Nie zrozum mnie źle jesteś spoko, ale jak na opiekuna masz za dużo skarg, spójrz na Ojca Rydzyka albo Kolesia Git nikt do nich nic nie powie

Jestem za zabraniem opiekuna serwera

• Lubię to! 1
Opublikowano

Za duzo skarg jest na Ciebie Tomku, ludzie mają dość Twoich zachowań...zawsze ma uchodzić Ci na sucho?

Opiekun serwera powinien zostać odebrany non stop problemy są z Tobą

Nie zrozum mnie źle jesteś spoko, ale jak na opiekuna masz za dużo skarg, spójrz na Ojca Rydzyka albo Kolesia Git nikt do nich nic nie powie

Jestem za zabraniem opiekuna serwera

Powiem tak. Co z tego, że skarg jest dużo jak np ta : http://katujemy.eu/index.php?/topic/4248-skarga-tomek/   jest błędna ( Czyli nie potrzebna )

Kolejna skarga : Chodzi o to, że kogoś faworyzuje, jakoś nie usłyszałem ani razu, żeby mi na serwerze ktoś napisał, że Faworyzuję albo coś w ten deseń. Skarga została trochę naciągnięta, kolejna skarga która była błędna.

Co do tej skargi jak już pisze i powtarzam NIE wiedziałem, że mnie nie słychać i jak normalny gracz będący w CT zareagowałem na to jako oznakę buntu. Dopiero mówiąc do Cycu508 powiedział, że przerywa mi mikrofon i wtedy wiedziałem, że mam FK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.