Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dnia wczorajszego na moim koncie forumowym pojawił się błąd. Mianowicie chodzi o to ze nie widać postów które pisze, są one widoczne dla mnie gdy odświeżę stronę 1-2-3-6-7 razy dopiero wtedy pojawia się post. Myślałem ze to wina komputera lub przeglądarki wiec wyczyściłem rejestry zrobiłęm reinstalacje a także przywracałem system. Lecz to nic nie dało gdy wyszedłem wieczorem na dwór i skorzystałem z laptopa kolegi działo się to samo czyli było to już pewne ze problem nie leży na moim laptopie tylko jest to problem z moim kontem na forum. Dla 100% pewności byłem zmuszony założyć multi konto damianos97 (Proszę o usunięcie konta) i na tym koncie gdy napisze posty dodają się normalnie ponieważ testowałem to. Czyli w 110% problem leży z moim kontem być może coś się zwaliło w PM lub PA nie mam pojęcia ale jest to dla mnie uciążliwe i chciałbym aby to naprawiono. 

+ Gdy piszę temat jest jeszcze jakiś inny błąd mam dowód na screenie i ten temat pisze już 4 raz i mam nadzieję ze się doda. http://screenshooter.net/101977768/rqghqic

Prosiłbym administrację o sprawdzenie o co chodzi i przywrócenie mojego konta do stanu normalnego.

Edit pojawiły się 2 nowe problemy 

1 - sB coś dziwnego http://screenshooter.net/101977768/efqkibf

2. Cały czas zostaje wylogowany ze swojego konta co się dzieje coś mi suę z kontem psuje 

Opublikowano

Co ma odświeżanie tematu do uprawnień ? Moim zdaniem nic... Może nie za dobrze się znam na IPB ale to by było bezsensu :P

Może coś się stało w bazie danych ? Jeśli na innym koncie ci wszystko działa.. Czytałem troszkę lecz dużo z tego nie rozumiem aczkolwiek myślę że to może jakiś błąd w mysql ;) Jeśli nie da się naprawić będziesz zmuszony do założenia nowego konta xD

Mam duży probelm ze wszystkim forum mi się zjeżdża i rozjeżdża cały czas gdy chcę napisać jakiś post zostaje wylogowany ze swojego konta + Nowe konto odpada ! :D

Opublikowano

czyściłeś cookies? :D Poza tym może być takie same konto bo wszystkie właściwości da sie ustawić ( posty itp ) xd

Czyściłem cookies ale to i tak nic nie da bo problem leży w moim koncie a nie przeglądarce skoro miało by to znaczenie u znajomych by działało i na innym moim koncie na forum było by to samo co an tym. A co do tego co mówisz nie wszystko da się ustawić a ten problem można rozwiazać.

• Właściciel
Opublikowano

Błąd pojawia się przez uprawnienia. To jest na 90% pewne. Istnieje możliwość, że zostały przyznane mu niepoprawne uprawnienia (bo jest ich masa). Poczekajmy na Dudnesa.

To nie jest wina uprawnień. Każda grupa ma ustalone dane uprawnienia, gdyby to zależało od tego to reszta moderatorów miałaby te same problemy.

Wina leży po twojej stronie nie naszej, ipb jest zabezpieczone przed wygaśnięciem sesji, taki komunikat wyskakuje, gdy zbyt długo piszesz dany post lub temat. Jeżeli chodzi o sb stały błąd czy czasowo? przypuszczam, że czasowo i jest to wina cookie, przeczyść je powinno pomóc. Czasami połączenie z netem może Ci się przerywać przez co cały kod php nie zdąży odtworzyć wszystkiego dla odbiorcy. Jeżeli chodzi o wylogowywanie się z konta, dopisałem do cookies domenę powinno pomóc. Wyloguj się teraz z konta i zaloguj ponownie.

Opublikowano

To nie jest wina uprawnień. Każda grupa ma ustalone dane uprawnienia, gdyby to zależało od tego to reszta moderatorów miałaby te same problemy.

Wina leży po twojej stronie nie naszej, ipb jest zabezpieczone przed wygaśnięciem sesji, taki komunikat wyskakuje, gdy zbyt długo piszesz dany post lub temat. Jeżeli chodzi o sb stały błąd czy czasowo? przypuszczam, że czasowo i jest to wina cookie, przeczyść je powinno pomóc. Czasami połączenie z netem może Ci się przerywać przez co cały kod php nie zdąży odtworzyć wszystkiego dla odbiorcy. Jeżeli chodzi o wylogowywanie się z konta, dopisałem do cookies domenę powinno pomóc. Wyloguj się teraz z konta i zaloguj ponownie.

To nic nie da problem nie może lezeć po mojej stronie bo jest to problem z moim kontem ponieważ byłem już u 3 znajomych i na swoim drugim laptopie i wszędzie nie dodaja się te posty. A po załozeniu multikonta dodaje się wszystko pięknie i wszystko ładnie działa bez zakłóceń 

Opublikowano

Nie dodają się posty? masz na myśli komunikat? http://screenshooter.net/101977768/rqghqic

Dobra problem rozwiązany tak jak pisałem ci na GG ;). Problem był spowodowany numerem CR 1181 który wziąłem z mojego konta poprzez panel moderatora. Jest to mało spotykany problem i ciężki do rozwiązania lecz za pomoca kodu weryfikacyjnego odnalazłem błąd pewna funkcja o której nie chce mi się pisać blokowała mój znaczek steama w nowej sygnaturze którą musiałem usunąć więc błąd był od strony sygnaturki ;)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Problem rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.