Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  1. Nick z serwera: Psikuta
  2. Imię: Antek
  3. Wiek: 15
  4. Steam ID: STEAM_1:0:511519183
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):  https://www.gametracker.com/player/Psikuta/91.224.117.62:27135/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Admin serwera minecraft.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:
    - Dlaczego akurat ja mam zostać adminem:
    a) 
    Wiele osób na serwerze zachowuje się toksycznie w stosunku do innych graczy, administratorów czy też samej serwerowni, często zdarza się to podczas nieobecności admina. 
    b) Często na serwerze znajdują się osoby teamujące się. Więc chcę temu się sprzeciwić aby tak nie było.
    c) Podczas mojej ostatnich moich rozgrywek również zauważyłem wiele osób blokujących bazy innym graczom dlatego będę sprawiedliwy i nie będę faworyzował innych graczy na serwerze, będę sprawiedliwy i będę usuwał oby dwie bazy.
    d) Wiele nowych graczy niemających pojęcia o trybie BaseBuilder więc będę wyjaśniał każdemu który mnie poprosi o pomoc oraz wytłumaczenie ja się gra w tym trybie BaseBuilder, jestem miły oraz kulturalny każdemu kto poprosi mnie o pomoc pomogę.
    e) Z tego co widziałem na serwerze aktywność administratorów wypada dosyć słabo, więc na pewno mógłbym przyczynić się do jej poprawy, będę grał dosyć często na serwerze tak około 4 godziny dziennie w tygodniu lecz w weekend będę trochę więcej czasu poświęcał na graniu na serwerze.
    Ad.  W każdej z tych sytuacji mógłbym pomóc gdyż wykazywałbym się aktywnością na serwerze oraz zapobieganiem takich typu zdarzeń.
    Kilka zdań o mnie:
    Jak już napisałem wyżej mam na imię Antek oraz mam 15 lat. Lubię grać w różne gry lecz najczęściej gram w CSGO.  Jestem graczem faceit, przy komputerze potrafię spędzić do 15 godzin dziennie, spędzając wolny czas z znajomymi.  Uwielbiam pracować w grupie, jestem rozsądny, kulturalny oraz miły, potrafię uszanować drugą osobę.  Oraz chyba jak każda osoba będę przestrzegał regulaminu oraz nie naużywał permisji administratora.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4h w tygodniu, 8/7h+ w weekend.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał.
  12. Linki do poprzednich podań: Brak poprzednich podań.
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Psikuta/
  14. Blokada VAC: Brak.

Edytowane przez Psikuta
Niektóre zdania były trochę skopiowane z innych ludzi ponieważ nie miałem czasu więc poprawiłem wszystko jak należy i napisałem moimi zdaniami.
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na wielkie nie!

-skopiowane podanie innego kandydata ale że trzeba 3 powody to:
+/-sm
+/-wiek

i przepraszam że się wypowiadam ale jak to zobaczyłem to nie mogłem przejść obojętnie :)
Pozdrawiam Japon 

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Niektóre zdania były trochę skopiowane z innych ludzi ponieważ nie miałem czasu więc poprawiłem wszystko jak należy i napisałem moimi zdaniami. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.