Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kalafonek I G4Skins.com I CASEDR

Nick Admina karającego:KennyS

Data/Mapa:04/22/2020-14:21:42 Nie pamiętam mapy

Serwer (mod):Deathrun#1
Opis Sytuacji:Byłem na mapce zagrałem jackpota z Bogusiem niestety przegrałem to powiedziałem mu ,że nie ma psychy aby wbić jeszcze raz jackpota już nie wszedł.Nikogo nie obrażalem chodz nawet jeśli to powinien mnie ktoś ostrzedz i tak samo z naduzywaniem nie dostałem ,żadnego ostrzeżenia poprostu zobaczyłem kalafonek permamentnie zmutowany.

• Haha 1
Opublikowano

Już na początku nie muszę się rozpisywać bo jest jasno i wyraźnie napisanie * Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania kary. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba ukarana usprawiedliwi swoją zwłokę.*

Jeśli będzie trzeba mogę demko rozpisać jest tam jasno na białym obraza prowokacja nadużywanie a wcześniej muty miałeś  więc teraz perm za te 3 rzeczy oraz ostrzeżenia nie było bo byłem w spect ukrytym a nie będę dawał ostrzeżen jeśli jestem w spetkcie ukrytym.

https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&searchText=Kalafonek

Opublikowano
4 godziny temu, kalafonek I G4Skins.com I CASEDR napisał:

jeśli to powinien mnie ktoś ostrzedz

Nie.

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania kary. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba ukarana usprawiedliwi swoją zwłokę.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.